Counter-Strike speelster [flag]nl[/flag]Loesje uit het damesteam [flag]nl[/flag]in-wonderland zal het mannenteam voorzien van haar vrouwelijke subersub skills. Zij zal als reserve functioneren bij dit team tijdens online en offline activiteiten, mochten de mannen niet kunnen. Loesje zal in actie komen voor het team tijdens de LAN: TheReality in Drachten. Op de website van BC-Gaming staat onder andere het volgende te lezen over het team:

wrote
Nadat ooit Jelle “wit” Vermoolen de beruchte BiEr-clan verliet om voor #GL te gaan spelen met oud qnb clanmates is de tijd weer aangebroken voor een nieuw BiEr tijdperk. Aangezien wit bijna klaar is met zijn school wil hij zijn cs carriere een passend einde geven door weer met zijn Tilburgse Bier maten te gaan spelen. We zijn allemaal weer wat ouder en trager geworden, maar we vinden het allemaal toch nog een leuk spelletje om te spelen.

Het team van BC-Gaming[flag]nl[/flag]Maickel “noysse” van Noye ( [BiEr] )[flag]nl[/flag]Bjorn “shox” le Granse ( [BiEr] )[flag]nl[/flag]RenĂ© “FurimaN” Jansen ( [BiEr] )[flag]nl[/flag]Sjoerd “Carp” Wildschut ( [BiEr] )[flag]nl[/flag]Martijn “Drakie” van Nimwegen [BiEr] )[flag]nl[/flag]Jelle “wit” Vermoolen ( [BiEr] )SuperSubs :[flag]nl[/flag]Marloes “loesje” van Dijk [flag]nl[/flag]Frank “Freeloader” Hendriks[flag]nl[/flag]Luc “MasterMe” VerkuilMeer weten van het team? Bekijk dan hun website:Website BC-Gaming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.