Een nieuwspost op de website Power Unlimited brengt ons het heugelijke nieuws dat de beruchte “Honor grinders” eindelijk aangepakt gaan worden. Dit tot blijdschap van vele actieve wow spelers. Een stuk uit het artikel geschreven door iemand van de PU website:

wrote
Sinds de seizoen 1 arenasets beschikbaar zijn voor slechts honorpunten, is half Azeroth aan het honor grinden. Maar ja, de hele dag vechten, daar word je ook een beetje moe van. Het gevolg is dat iedereen een battleground ingaat en één keer in de twee minuten op de spatiebalk ramt om er niet uitgekickt te worden. Dit gebeurt namelijk als je ‘afk’, oftewel ‘away from keyboard’ bent.

Wil je meer lezen? Klik dan hier Zit je niet op een verwijdering van je character te wachten en wil je wel graag blijven pvpen? Zorg er dan voor dat je de tegenstander flink mee in elkaar slaat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.