Eind november is het weer tijd voor het jaarlijkse game-event [flag]nl[/flag] Gameplay. Dit jaar vind het weer plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht en kun je alvast in je agenda vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november vrij houden. Op de website van Gameplay staat het volgende te lezen over het komende event:We willen het grote succes van Gameplay 06 minimaal evenaren en zullen daarom enkele dingen veranderen. Zo wordt de hal van Gameplay 07 groter en zal het event meer speelbare content bevatten. Iets wat prima mogelijk is omdat de publishers hebben aangegeven dit jaar nog sterker dan voorheen voor de dag te willen komen.Aan de games zal het in ieder geval niet liggen. Als je de releaselijst van het najaar en winter bekijkt zie je krakers als GTA IV, Halo 3, Heavenly Sword, Project Gotham Racing 4, FIFA 08, een nieuwe add on voor World of Warcraft en de nieuwe Mario voor de Wii. Allemaal titel die wij en jullie graag op hét game-event van het jaar zouden willen zien. Gameplay 07 is de place to be in november. Zet 23, 24 en 25 november daarom alvast in je agenda.Een dagkaart kost 15,00 euro Een weekendkaart kost 24,50 euro (deze kaart is alleen geldig op zaterdag en zondag)Meer informatie kun je vinden op de website van Gameplay door even hier te klikken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.