Je kent het waarschijnlijk wel je “moet” 1 tot 2 keer per week naar de sportschool om je lichaam in conditie en goede vorm te houden. Je stapt op de fiest en je voelt je gelijk doelloos bezig omdat je niet voorruit komt en geen verandering van omgeving ziet. Voor de mensen uit Eindhoven en omgeving is dit nu afgelopen! De sportschool E-Fit zone kwam met een nieuw alternatief verschillende doelgroepen sporters. Sporten door middel van games.

wrote
Interactieve beweeggames hebben een grote aantrekkingskracht. Het is leuk om de bewegingen die gemaakt moeten worden te verbeteren en te versnellen. Hoe intenser hoe beter. Daarnaast is het geweldig om te werken met de nieuwste games. De moeilijkheidsgraad en de uitdaging zorgen ervoor dat dit concept razend populair is en zelfs verslavend werkt. De bewegingsapparatuur zijn getest en geëvalueerd op energieverbruik, effectiviteit en plezierbeleving. Hieruit is gebleken dat computergames die aanzetten tot bewegen een bijdrage kunnen leveren aan het halen van de Nederlandse norm voor gezond bewegen en tevens het creatieve denken en cognitieve leren stimuleert

[toggle= De volgende games zijn te spelen of worden gebruikt: ]- DDR- Makoto- Lightspace- Jump Zone- Wii- Eye Toy – Sport Wall- Game bike- Trazer[/toggle]Lijkt het jou leuk om eens te gaan kijken of wil je zelf kijk dan voor meer informatie op de website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.