Op de website van xbox is een opmerkelijk artikel te lezen. Dit artikel gaat over een jongen die zijn vriendin zijn liefde voor games wil laten begrijpen. Naar aanleiding van deze vraag maakte schrijfster Nathalie Romano een guide over hoe je, je eigen vriendin kan laten gamen.Hieronder kun je een stukje lezen uit het artikel:”Natalie, my girl Mandy doesn’t understand my love for games and she won’t even touch a controller when I want to include her during one of my frag fests. What can I do to get her to game with me like I do with you?” A close male friend named Chris asked me as we plowed through the Locus horde in Gears of War one evening.”Voor het hele artikel klik je hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.