Er was al bekend gemaakt dat de finale 8 september gehouden zou gaan worden. Alleen was de vraag waar het plaats zou gaan vinden. Inmiddels is bekend gemaakt dat de finale plaats vind in:

Gamecafe Wzzrd in Enschede
Dit valt samen met de internationale Eurocup LAN-Finale van ClanBase. De finale zal er als volgt uit komen te zien dat beide teams (CoD2 en Source) in gemixte teams beide spellen gaan spelen.TeamGX laat het volgende hierover weten:

wrote
Quote:<br> De finale zal op 8 september gehouden worden in de Wzzrd in Enschede, tegelijkertijd met de Eurocup van Clanbase. Op deze middag, die vanaf ongeveer 13.00uur zal beginnen, zullen we de dames in gemixte teams beide spellen laten spelen, een originele finale dachten we zo. Zo kunnen we bepalen wie het beste in FPS is.

EDITVia de organisatie van TeamGX hebben we te horen gekregen dat er 2 teams opgesteld zijn die het tegen elkaar op zullen gaan nemen. Er zijn een aantal meiden die CS:Source spelen die besloten hebben met TeamGX te stoppen. In totaal zijn er nog 8 meiden over waardoor ze een 4on4 tegen elkaar zullen spelen.<br><table><tr><td><b>Team 1</b></td><td><b>Team 2</b></td></tr><td>- [flag]nl[/flag] Rikku (CS)<br>- [flag]nl[/flag] Ghostgirl (COD)<br>- [flag]nl[/flag] Dolliteon (COD)<br>- [flag]nl[/flag] Yuna (COD)</td><td>- [flag]nl[/flag] MadamB!TCH (COD)<br>- [flag]nl[/flag] Elisa (CS)<br>- [flag]nl[/flag] Flavorable. (COD)<br>- [flag]nl[/flag] Loqi (COD)</td></tr></table>Wij wensen iedereen in elk geval veel succes tijdens deze finale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.