De Engelstalige vrouwen gaming website FeminaUnited organiseerd regelmatig Counter-Strike 1.6 cups of leagues voor de damesteams over de hele wereld. Ook nu in de zomervakantie zullen zij met een cup starten. De datum waarop de cup plaats zal vinden is 30 juli. Om 18.00 CET. De volgende mappen zullen gespeeld gaan worden : dust2, cbble, nuke, train, en inferno. De volgende prijzen zijn te winnen:Eerste plaats : Plantronics headsetTweede plaats : Qpad met Qpad skatezTot 29 juli kunnen teams zich inschrijven om aan deze cup mee te spelen. Helaas zien wij nog geen Nederlands of Belgisch team terug tussen de inschrijvingen. De teams die zich tot nu toe hebben ingeschreven : – [flag]de[/flag] Meadchenblut – [flag]de[/flag] w4ve – [flag]de[/flag] Team. SPEED-LINK – [flag]de[/flag] snook Cosima – [flag]pl[/flag] Wilda.Femme – [flag]pl[/flag] justplay.femme – [flag]gr[/flag] Delinquent Habits*update*Er zijn op het moment weer 2 clans toegelaten tot de cup. – [flag]se[/flag] chica – [flag]pl[/flag] Women’s MovementWij wensen alle teams veel sucses en hopen een team uit Belgie of Nederland terug te zien in deze cup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.