Het nieuwe jaar begint in de VS al gelijk met een groep boze gamers. De senator van de Amerikaanse staat Wisconsin vindt dat games bijdragen aan een grote jeugdcriminaliteit en wil daarom extra belasting heffen op games. Met het geld van de belastingen wil hij de hoge kosten van de overvolle jeugdgevangenissen betalen. Sinds kort heeft de staat Wisconsin dan ook een wet aangenomen waarin 17 jarige berecht mogen worden . Dit is om de jeugdgevangenissen minder te belasten. Dit is mogelijk door de extra inkomsten van de game belasting die Erpenbach wil gaan invoeren. Op deze manier kan ervoor worden gezorgd dat een minderjarige ook als minderjarige berecht kan worden zonder de kosten te hoog op te laten lopen. Als mensen suggesties hebben om de dure jeugddelinquenten op een andere manier te bekostigen dan is de senator wel bereidt om te luisteren. Hoewel hij ondanks alle kritiek nog niet afwijkt van zijn plan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.