Kim Lian en de Nederlands Kampioen gamen ontmoeten 25 lichamelijk gehandicapte kinderen op een bijzondere locatie in AmsterdamGetronics, Connexxion en de Rembrandt Tower Boardroom B.V. hebben de handen ineen geslagen. Zij organiseren op vrijdag 24 augustus 2007 een onvergetelijke dag voor de leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de Mytyl-Tyltylschool uit AmsterdamZuidoost.[toggle=Lees verder]

In totaal 25 kinderen zijn met hun verzorgers uitgenodigd op de 32ste en tevens hoogste verdieping van de prestigieuze Rembrandt Tower in Amsterdam. Deze bijzondere locatie is niet openbaar toegankelijk en wordt normaal gesproken verhuurd voor exclusieve bijeenkomsten en Board meetings. Maar voor dit bijzondere evenement sponsort de Rembrandt Tower boardroom mee, zodat de kinderen volop kunnen genieten van het unieke panoramisch uitzicht vanuit de hoogste toren van Amsterdam (150 meter).

Kim Lian zal de kinderen ontvangen voor een “meet & greet” en zal haar meest recente CD signeren. Verder verleent de E-Sportbond haar medewerking, waardoor de kinderen het op grote hoogte kunnen opnemen tegen de Nederlands kampioenGamen 2007, Patrick Rol. Deze winnaar van het NK Gaming 2007, georganiseerd door de E-sportbond, in de categorie voetbal game speelt voor H2K-Gaming, Nederlands meest vooraanstaande gameorganisatie.

Getronics zal de school die dag ook een aantal laptops aanbieden ter ondersteuning van het onderwijs. Getronics medewerkers zullen tijdens een trappenloop geld bijeen lopen voor Stichting Doe een Wens. De medewerkers werken hiermee niet alleen aan hun dagelijks aanbevolen half uur beweging, maar doen er ook nog iets goeds mee voor anderen.Connexxion zal de kinderen en hun begeleiders gratis van en naar school vervoeren. De intentie van dit initiatief is een jaarlijks terugkerend evenement te realiseren, waar de speciale scholen in Amsterdam zich voor kunnen aanmelden. [/toggle]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.