Sinds vorige week is de demo van de veelbelovende game Devil May Cry 4 te downloaden. In deze demo is het mogelijk om 2 verschillende sequences van het spel te spelen. Dit spel, van ontwikkelaar Capcom, zal in Nederland uitkomen op 8 februari 2008. Voor de fans van hoofdpersonage Dante kan dit spel niet snel genoeg komen. Er wordt immers al meer dan 2 jaar reikhalzend naar dit vervolg uitgekeken. Dat het verhaal wederom flinterdun is, mag geen probleem zijn voor de fans van Hack, Slash, Combo’s, schieten en afrekenen met de meest afzichtelijke tegenstanders in een game ooit (erger nog dan in de Resident Evil reeks, en dat zegt wat)! Verschil met voorgaande delen is dat de speler niet alleen met oude bekende Dante kan spelen, maar ook met nieuwkomer Neo. In Japan wordt er een Xbox360-bundel met deze game uitgegeven. Hopelijk komt deze bundel ook naar Europa toe.Er is inmiddels ook al een preview over de demo op de site. Hier volgt alvast een stukje:

wrote
Het spel heeft dan wel combo’s als ‘Deadly’ en ‘Carnage’, maar toch voelt de game meer aan als een Action-Adventure. Het design is geweldig en het stijltje doet een beetje denken aan een game als ‘God of War’. De werkelijk visueel overdonderende omgevingen spatten van je (HD-)scherm af.

Klik hier om de hele preview te lezen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.