Naar aanleiding van de verschillende nieuwsposts over het project [flag]nl[/flag] TeamGX word het eens tijd om hier wat verder op in te gaan. Zoals jullie in andere artikelen hebben kunnen lezen is het succesvolle webtechnologiebedrijf GX bezig met het opzetten van een dames team dat bestaat uit de beste speelster uit Nederland. [flag]nl[/flag]Hallo Bitch, Jij bent een van de speelsters die meedoet met de competitie voor Team GX. Kun je als eerste ons wat meer vertellen over jezelf? Ik denk dat de meeste me nog wel kennen. Ik ben Laura, ik ben 23 jaar en woon in Rotterdam. Ik ben ooit begonnen met het spelen van counterstrike 1.6, bij de damesclan Amrita.

De meeste gamers kennen je als counterstrike 1.6 speelster. Hoe kwam je bij de keuze om over te stappen naar Counterstrike Source? Toen Source uitkwam hebben we met Amrita geprobeerd een Source dames team op te zetten. Dit is toen helaas niet gelukt. Ik ben daarna nooit gestopt met Counterstrike Source. En waarom vind je Counterstrike Source leuker?Of ik het leuker vind kan ik niet zeggen, het is anders. de mappen zijn mooier (vind ik) en de manier van aimen/schieten is anders. Dat maakt het leuk.Je staat op het moment op een 9e plaats hoe denk je het de rest van de competitie te gaan doen, denk je dat je kans maakt op een plaats in een van de 2 teams die het tegen elkaar gaan opnemen?Ik heb al te horen gekregen door te zijn naar de volgende ronde. Maar de scores van die site kloppen niet helemaal.. Er zijn 2 voorrondes geweest.. De 1e was een zooitje, geen fade 2 black aan, mensen op team speak, oneven teams, geen duidelijke start of einde, server ging steeds down, de 2e ronde was alles anders, maar een aantal waren na de 1e ronde dus al door, niet eerlijk dus.Hoe zijn je tegenstanders? Is er echt een onderlinge competitie of concurrentie strijd? De meeste meiden kennen elkaar wel, dus nee een echte strijd of competitie kan ik t niet noemen.Wat vind je van het idee waar GX mee gekomen is om een dergelijk team te starten met de beste vrouwelijke gamers? Ik vind het een leuk idee, alleen de opzet en de manier waarop het ‘tot nu toe’ geregeld is vind ik minder.Wij van Female-Gamers wensen Laura veel succes! En we hopen meer van haar terug te zien binnen team GX. Wil je meer informatie over TeamGX Klik dan hier voor hun website.Door Witchy