Het is volgens de Xbox360-bezitters een nachtmerrie dat hún Exclusive game naar de grote concurrent gaat. Voor PlayStation 3-bezitters is het wellicht een kans om één van de beste spellen van 2007 te spelen. De reden van deze ‘roddel’ is dat de ontwikkelaar van BioShock (2K Boston) een aantal vacatures heeft geplaatst voor personen met een hoge kennis van de technologie van de PlayStation 3. Dit zou dus kunnen betekenen dat BioSchock geport gaat worden naar Sony’s superconsole. Het zou natuurlijk ook gewoon kunnen dat het vervolg (BioShock 2) of andere projecten van deze developer naar de PS3 komen.Ook is verstand van de Unreal-engine een pré. Deze engine is onder meer de blauwdruk voor games als Gears of War en uiteraard de Unreal Tournament games.Als liefhebber van games kun je natuurlijk alleen maar toejuichen dat het mooi zou zijn als zoveel mogelijk mensen deze fantastische game kunnen spelen. BioSchock is op dit moment alleen te spelen op de Xbox360 en Games for Windows.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.