Tijdens het OGD Flaming Dog Lanfestival is Michel van Kaam Allround Gaming Kampioen van Nederland geworden. Het evenement is onlangs gehouden in Delft, er waren zo’n 150 bezoekers en een prijzenpot van ruim 2.500 euro. Hoe word je een Allround Gamer? Je moet blijkbaar drie verschillende games zodanig onder de knie hebben dat je in alle drie uitblinkt en je tegenstanders weet te verslaan.De drie gamevarianten tijdens het OGD Flaming Dog Lanfestival waren:- een First Person Shooter- een Real Time Strategy- een Racing Game

Blijkbaar wist Michel van Kaam het zo goed te doen dat hij zich dus de beste Allround Gamer van Nederland mag noemen. Door het enthousiasme van de gamers heeft de organisatie heeft laten weten dit event jaarlijks terug te laten keren. Dit kampioenschap is georganiseerd door OGD in samenwerking met de E-sportsbond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.