EA onthulde op 21 Januari dat Battle Field Heroes™ in de zomer zal uitkomen. De game is eigenlijk gewoon de klassieke battlefield game maar met een nieuw jasje, het spel zal namelijk een cartoony stijltje bevatten, EA probeert zo nieuwe Battlefield fans te creëren. Battle Field Heroes zal deze zomer gratis te downloaden zijn op http://www.battlefield-heroes.com. De game zal ook online speelbaar zijn en heeft een matchmaking-systeem waardoor je altijd tegen spelers met dezelfde rank zal spelen. De inkomsten zullen worden gegenereerd door advertenties en andere transacties.Gerard Florin(executive Vice-president Publishing voor Noord-Amerika, zuid-Amerika en Europa van EA) over de game:

wrote
“Er is een enorme markt voor online gaming, spelers willen hun games op een nieuwe manier beleven. Alles draait om snelle toegang en direct plezier. Met Battlefield Heroes brengt EA zijn eerste grote franchise naar Noord-Amerika en Europa via een nieuw distributiemodel en prijssysteem dat inspeelt op de dynamische gamebeleving van spelers.”

Battlefield Heroes is ook afgeleid van Battlefield 1942™ en Battlefield 2™, de gameplay van beide games zijn erg aantrekkelijk. Dankzij de gameplay en de cartoony graphics komt het dus helemaal goed met Battlefield Heroes en dan nog niet te zwijgen over het feit dat de game gratis te downloaden is. Daarnaast hoef je niet een lelijk personage te bespelen want je kan je personage uitgebreid aanpassen. Klik hier voor meer informatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.