Vanaf 28 februari kun je de nieuwe uitbreiding voor The Sims 2 in de winkels vinden. Deze grote uitbreiding heet The Sims 2 Vrije Tijd. Maar ook is er bekend dat er weer een nieuw accessoires pakket aankomt. Dit pakket zal de naam: Keuken & Badkamer Interieur Design Accessoires met zich meedragen. In een accessoires pakket zitten zo’n 60 nieuwe artikelen om in dit geval je keuken en badkamers te pimpen. Wat kun je allemaal in dit pakket verwachten?

Nieuwe outfits voor je Sims, maar ook een schoonheids tulband, een masker, keuken schorten en luxe kasjmier pull-overs voor je Sims. Nieuwe keukenapparatuur, denk hierbij aan nieuwe koelkasten, een oven en andere elektrische apparaten om je maaltijden te bereiden. Je kunt je keuken stylen tot een van de warmste ruimtes van je Sims huis met Romantische tinten en nieuwe behangen. Neem een nieuw aanrecht blok en voeg keuken pot rekjes toe aan de inrichting.
Nieuwe moderne badkamer artikelen, je kunt je badkamers mooier aankleden door elegante spiegels, plafond verlichting met een modern tintje en mooie nieuwe wasbakken om de puntjes op de i te zetten. Maak de badkamer van je (Sims hun) dromen door er een romantische look aan te geven met nieuwe vloertegels, handdoekenrekken, romantische schilderijen, nieuwe vloerkleden en nog veel meer.

Dit nieuwe accessoires pakket zal begin in april in de winkels moeten liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.