Peuters en kleuters van Nederland opgelet! De vierde app in de Nijntje app reeks is er, genaamd Nijntje in de sneeuw. Slee mee met Nijntje over de bergen, zoek het vogeltje onder de sneeuw en bouw daarna een vogelhuisje!
De handige voice-over legt uit wat er moet gebeuren. De allerkleinste onder ons kunnen gewoon lekker luisteren naar de verhaaltjes, of plaatjes kijken.


Met je eigen stemDe app ‘Nijntje in de sneeuw’ barst van de educatieve spelletjes en veel extra’s. De kleintjes kunnen met sneeuwballen de hoed van de sneeuwpop eraf gooien of een kleurplaat inkleuren die ze daarna via e-card kunnen versturen. Ook kun je het verhaal met je eigen stem opnemen! Zo kunnen de kids de stem van de ouders horen wanneer het verhaaltje voorgelezen wordt. De app is ook nog eens beschikbaar in twee talen: Nederlands en Engels. Nu allemaal met kortingDe ‘Nijntje in de sneeuw’ app is nu verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 3,59. Deze actie loopt t/m 28 december 2012. Daarna is de app verkrijgbaar voor € 4,49. Speciaal voor de komende feestdagen zijn ook de andere apps van nijntje met korting te downloaden. Alle iPad apps zijn afgeprijsd van € 4,49 naar € 3,59 en alle iPhoneapps van €1,79 naar €0,89.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.