Zoals verwacht is de DLC  ‘From Dusk Till Casa Bonita’ nu beschikbaar! Dit is de nieuwste DLC voor South Park: The Fractured but Whole.

Je hoeft je niet af te vragen of jij de DLC van ‘From Dusk Till Casa Bonita’ wel kan downloaden! South Park: The Fractured but Whole is voor bijna alle consoles te krijgen. Natuurlijk is de game te verkrijgen via de Ubisoft Store en op mijn favoriete console de PlayStation 4, maar Ubisoft stelt ook de PC- en Xbox One gamers niet teleur. From Dusk Till Casa Bonita is in de PlayStation- , Ubisoft- en in de Microsoft Store voor 11,99 verkrijgbaar.

Casa Bonita, het favoriete restaurant en “game” paradijs van Cartman. Cartman vindt Casa Bonita zo’n geweldige plek dat hij in episode 11 seizoen 07 Butters ervan overtuigd dat de wereld is vergaan. Cartman wil de plek helemaal voor zichzelf houden en om ervoor te zorgen dat Butters niet naar Casa Bonita gaat, stopt hij hem in een koelkast op een vuilnisbeld. Case Bonita is dus al een bekende plek voor de fanatieke South Park fan.

Waarom moet jij deze DLC  aanschaffen? Is het een must? Het beste moment om de DLC aan te schaffen is wanneer jij Might Level 600+ hebt bereikt. Op dit level ben jij er klaar voor om Casa Bonita te heroveren. De Vamp kids zijn op dat moment de baas in Casa Bomita, niet alleen hebben ze de boel overgenomen, ze hebben ook de zus van Mysterion weten te strikken. Wil jij Casa Bonita betreden, het restaurant ontdekken, de Vamp kids verslaan en de zus van Mysterion weer terug krijgen? Dan is de DLC voor jou. Niet alleen bevat deze DLC andere personages, maar ook een nieuwe klasse: The Netherborn. Dit is een additionele toevoeging die tot nu toe alleen verkrijgbaar is via deze DLC.

Zelf ben ik een echte RPG en South Park liefhebber! Zou ik deze DLC kopen? Daar twijfel ik nog aan, natuurlijk wil ik het volledige spel ontdekken en uitspelen en de krachten die een Normal Netherborn en de Ultimate Netherborn hebben, zijn zeker een goede toevoeging die ik in mijn game wil hebben. Waarom twijfel ik er dan nog over zul je je misschien afvragen. Ik heb net als vele anderen de game gekocht, met daarbij de Towlie DLC en ook South Park: The Stick of Truth (volledig spel) download voor de PlayStation 4. Ik begrijp dat Ubisoft hard blijft werken om hun spellen te verbeteren en aan te vullen,maar ik vind niet dat je een game moet verkopen als je nog van plan bent om er dingen aan toe te voegen. Ja, er is tijdsdruk en de fans willen snel een vervolg hebben, maar ik vind het niet fijn dat je dan nog toevoegingen zou moeten kopen om een volledige spel te hebben. DLC’s zijn dus voor mij niet echt weggelegd.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.