Vele MMO games hebben tijdens deze feestdagen speciale evenementen om de gamers ook ingame een warm en fuzzy gevoel te geven. Zo zijn er voor de games van NCSoft verschillende events die deze dagen van start gaan waarin je leuke ingame quest en items kunt krijgen.

Guild Wars Wintersday Art Contest 2009 Honorable Mention – Dutch Sunshine – The Netherlands

Guild Wars – The Battle for Wintersday Continues! 16 december 2010 tot 2 januari 2011Zoals de spellers van Guild Wars het inmiddels gewend zijn, de strijd tussen de ‘Life Goddess Dwayna’ en de ‘Death God Grenth’ battle weer volop gaande. Beide willen ze Wintersday in handen hebben. Dit jaar komen er twee nieuwe gezichten zich met de strijd bemoeien namelijk ‘War Gog Balthazar’ en de ‘Goddess of Nature Melandru’. Met dit winters feest zijn er voor de spelers speciale treats, PvP Sneeuwbal gevechten, volop kerstversiering, nieuwe quests en nog meer. Wat dacht je van je eigen Balthazar of Melandru outfit? Op de website van Guildwars zal ook dit jaar weer een Wintersday Art Contest gehouden worden. Meer informatie over de game vind je hier: guildwars.com

City of Heroes – The Ice Queen Cometh! 17 december 2010 tot 3 januari 2011Het is aftellen naar het winter event in City of Heroes. Normaal is er een gezellige feestelijke sfeer, maar nu is er een ijskoude wind die door de realms van Paragon City, the Rogue Isles en Praetoria blaast. Aan jou de taak om dit natuurlijk tegen te gaan. Iedere persoon die inlogt krijgt een item en wat powers om de strijd aan te gaan. Je kan ook altijd een kijkje nemen bij de Gamester voor meer items. Maar let op, Gamester weet of jij je wel/niet goed hebt gedragen het afgelopen jaar!Check ook de website cityofheroes.com voor meer informatie.Aion – Have a Glorius Solorius and a Ribbit New year!

Solorius Festival 15 december 2010 tot 5 januari 2011Iemand wil het midwinter festival in het water laten vallen en heeft alle sokken, die klaar hingen om gevuld te worden, gestolen. Jij moet ze terug vinden, terug plaatsen voor het festival over is. Ondertussen krijg je natuurlijk ook een beloning voor je harde werk!

Tijdens dit festijn kan je dikke prijzen winnen van nVidia en SteelSeries. Wat je moet doen is een foto van jouw kerstboom maken, maar deze moet wel een Aion themed item bevatten! De foto geeft je vast een idee wat je kan maken. Daarnaast is het altijd handig om even de wedstrijd regels door te lezen.

Year of the Ribbit 22 december 2010 tot 12 Januari 2011Deze nieuwjaarsviering heeft iets te maken met eten en je als een konijn verkleden.. Een compleet overzicht van dit event en de opdrachten die er zijn kan je hier vinden.Natuurlijk is er meer informatie te vinden op de website aiononline.com

Lineage II – Winter Wintermelon Woes Whomping Event! 14 december tot 28 december 2010Puss the Cat heeft een verkeerde order geplaatst, in plaats van vele slee bellen te bestellen zijn het allemaal wintermeloenen geworden.. Jij moet helpen om dit recht te zetten. Hoe kan je dit beter doen dan de wintermeloenen kapot te rammen! Ook zal elk character een holiday treat in hun private warehouse vinden.Meer informatie op de website: lineage2.comLineage I – Annual Lineage Holiday Event 22 december 2010 tot 5 januari 2011Dit jaar krijg je dubbele drops, ‘event bags’ met een feest tintje en zijn er in-game feest versieringen aangebracht. En neem een kijkje in de winkeltjes om de verrassingen te bekijken.Meer informatie is te vinden op lineage.com.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.