Een hersenkraker, want wat is nu de Most epic scene ever. We hebben ons best gedaan om antwoord te geven op deze vraag van onze 30 dagen Video Game Challenge.

Patricia: Het neermaaien van The Lich King in World of Warcraft! Dat vond ik echt zo cool. De cut-scenes er omheen. Samen met mijn game-maatjes zaten we op ventrilo, tactics doorspreken. Nou ja, ik was alleen orders aan het opvolgen, maar toen we hem eenmaal met de vloer gelijk hadden gemaakt vond ik dit erg gaaf. Voor we eraan begonnen ben ik eerst nog even met ‘hem’ op de foto gegaan, als hij eens wist wat hem even later te wachten stond.. Bleef hij vast niet zo rustig zitten!

Heather: De scene in Half-Life 2 waarbij je moet wachten in het donker op een lift die naar beneden komt, terwijl er hordes zombies op je af komen. Dat is één van de engste en epic scenes die ik ooit gespeeld heb. Die lift lijkt er eeuwen over te doen, je word nerveus, bang, ongeduldig, paniekerig. Heerlijk!

Svenja: Einde van Final Fantasy X.

Laura: Damn, die is weer moeilijk. Ik vind in God of War dat gevecht met die vijand waarbij je op de armen moet lopen en het gezicht moet bashen wel heel erg goed. Sowieso vind ik God of War goed bij het woord episch passen, hihi.

Saskia: De cinematic die je krijgt als je de Lich King neer haalt in ICC. We waren er al weken mee bezig, dan staat er iemand in defile, dan vliegt er iemand van het platform af omdat de valkyr niet snel genoeg dood gaat maar als je dan die 10% haalt en iedereen steft dan weet je dat je het gehaald hebt. Ten minste ik wist het, ik herinner me de schrik op Ventrillo van iemand die niet zat te luisteren. De domste fout die je kunt maken, dan op release spirit klikken. Je mist de achievement, de titel en de loot! Hier was ik nog een healer in plaats van een tank. Natuurlijk na het event op de foto met de verslagen king.

Didi: Na dat deze vraag dagen in mijn hoofd heeft gezeten kwam er ineens een lampje boven mijn hoofd. Natuurlijk weet ik wat mijn most epic game scene is. Dat is het einde van F.E.A.R 3, hij had zelfs drie verschillende eindes maar allemaal even episch. Want eindelijk weten we alles over Alma en wat was het einde sterk.

Sandra: De opening cinematic van Assassin’s Creed Revelations is echt epic. Ezio vecht als een pro terwijl hij zo’n 60 jaar is. Daar kun je niets tegenin brengen want het is gewoon heel knap dat hij zelfs op zo’n leeftijd die jonge wachters laat zien wie hier de baas is.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.