Het kwaad slaapt nooit… maar het vergiet altijd bloed….

De Poolse ontwikkelaar Flying Wild Hog heeft in samenwerking met uitgever Focus Entertainment bekend gemaakt dat de explosieve Weird West-ervaring Evil West op 20 september zal worden uitgebracht voor PC (Steam) en consoles. Daarnaast zijn er ook nieuwe screenshots vrijgegeven, alsook een lanceringstrailer.

In Evil West reizen spelers af naar het wilde westen (ofwel het Weird West) en kruipen in de huid van Jesse Rentier, een vampierjager en tevens scherpschutter. Hij is een agent van de uiterst geheime monsterjachtorganisatie, dat is opgericht door zijn vader. Naast zijn missie om de bovennatuurlijke terreur uit te roeien, voert hij ook een persoonlijke strijd tegen nachtmerrieachtige figuren, die over de vampierwereld heersen. Hij is de laatste verdedigingslinie tussen de mensheid en de vampierdreiging.

Spelers kunnen in hun vampierjacht gebruikmaken van een enorm arsenaal aan geweren, gadgets en andere soorten wapens. Niets is te gek voor Evil West, denk hierbij bijvoorbeeld aan een vlammenwerper en een bliksem schietende handschoen. Deze wapens en gadgets zullen uiteraard kunnen worden geüpgraded en spelers kunnen nieuwe perks ontgrendelen, waardoor de game kan worden gespeeld in een unieke speelstijl die bij jou past. Daarnaast zal de game zal worden voorzien van een verhaal gedreven campagne, vol met hectische, bloederige, maar ook dynamische gevechten en de singleplayer campagne kan zowel in je eentje, als met een vriend of vriendin worden gespeeld. Ga je bovennatuurlijke hordes in je eentje aan, als een lone ranger of met een compagnon aan je zijde? Verder zullen bekende mythes en legendes op een gestileerde nieuwe wijze worden verhaald, in dit ‘Weird West’ universum.

Evil West zal op 20 september worden uitgebracht voor PC (Steam), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, en Xbox One. De game is inmiddels al vooruit te bestellen.

Benieuwd naar Evil West? Bekijk dan hier de lanceringstrailer:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.