De makers van De Sims zijn steeds bezig om spelers meer mogelijkheden te geven om hun Sims naar hun eigen stijl te kleden. Er zijn al verschillende culturen ge├»ntroduceerd, maar de moderne man bleef nog een beetje achter. Daar is nu verandering in gekomen door de samenwerking met de  British Fashion Council en designers Stefan Cooke en Jake Burt.

Steeds meer ontstaat er een maatschappij waarin we ons kunnen kleden zoals we ons het lekkers voelen. Vrouwen dragen al jaren geen standaard vrouwelijke kleding meer en ook mannen mogen zich vrouwelijker kleden. De Sims heeft spelers een hele tijd geleden al de optie gegeven om mannelijk en vrouwelijk als filter te kiezen bij het kleden van je Sims, maar toch ontbrak er nog iets. De kleding van Stefan Cooke leek dit gat goed op te kunnen vullen.

In deze Moderne Mannenmode Kit vind je vijf outfits, tien bovenstukken, zes onderstukken en twee paar schoenen. Helaas zijn er geen nieuwe accessoires toegevoegd, dus zal je daarvoor de al bestaande collectie moeten gebruiken. Wat wel tof is, is dat ze de kleding uit de collectie van 2022 eigenlijk gewoon regelrecht hebben getransporteerd naar de game. Mocht je net als ik niet zo rijk zijn dat je zijn echte collectie kan betalen, dan is deze kit voor je Sims wel een uitkomst.

Net als elke kit voor de Sims is het natuurlijk heel persoonlijk of je deze kit vindt passen bij je stijl. Los daarvan geeft het wel weer voldoende nieuwe items voor een kit en zit er ook veel variatie in. Dat maakt dat de kit het kopen waard is als je deze stijl voor je Sims wil toevoegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.