Er zijn weer nieuwe modekits bij gekomen voor je Sims die je weer de kans geven om je Sim nog meer naar jouw eigen stijl te kleden. Dit keer met de Incheon Style Kit en de Fashion Street Kit.

De Incheon Style Kit werd geïnspireerd door de iconische vliegveldmode van Seoul. De kleuren zijn zacht en neutraal, zodat ze met vele kledingstukken te combineren zijn. Ook zitten er heerlijk dikke gympen tussen die je comfy outfit helemaal compleet maken. Ik denk dat deze stijl ook hier in Nederland wel wat wordt gedragen, vooral de pantalon met gympen combi lijkt erg populair. Persoonlijk vind ik vooral die neutrale kleuren erg fijn. Niet zo flashy, geen glitters, geen heftige kleuren. Dat maakt dat het niet alleen in deze stijl gecombineerd kan worden, maar ook in combinatie met de andere al aanwezige kleding in de base game of van andere kits.

De vrouwelijke kleding bevat twee complete outfits, vier tops, vijf broeken/rokken en drie paar schoenen. De mannelijke kleding bevat twee complete outfits, drie tops, één broek en twee paar schoenen. Allemaal in die neutrale kleuren met veel variaties en eigenlijk wel geschikt voor vele gelegenheden waardoor het een compacte en toch zeer uitgebreide kit is.

Dan is er nog de Fashion Street Kit welke zijn inspiratie heeft gehaald uit de mode in Bombay. Deze is het compleet tegenovergestelde van de Incheon Style Kit. In de Fashion Street Kit vind je namelijk heel veel kleur, glitter en patronen en daarmee dus een hele andere stijl. Deze kledingstukken zijn iets minder goed te combineren met de al aanwezige kledingstukken op de schoenen na. De vrouwelijke kleding bevat drie complete outfits, twee tops, drie broeken/rokken en twee paar schoenen. Voor de mannelijke kleding zijn er drie complete outfits, drie tops, één broek en twee paar schoenen. Tot slot zijn er vier nieuwe accessoires en een henna tattoo voor de handen.

Alena’s oordeel
Beide Kits hebben een vrij specifieke smaak, deze wellicht nog meer dan de Incheon vanwege de neutrale kledingstijl. Maar door dit meer te specificeren maak je de game wel inclusiever. Verschillende culturen zijn inmiddels terug geïntegreerd met deze kledingstukken waardoor het voor steeds meer Simmers leuk wordt om de game te spelen. Het voordeel van Kits is natuurlijk dat je voor een relatief lage prijs een pakketje met spullen kunt kopen die je interessant vindt. Vindt je dat neutrale dus niks, dan koop je de kit niet en geef je ook geen geld uit aan iets waar je niets mee gaat doen.

De mannen zijn nog wel wat ondervertegenwoordigd, maar dat wordt gelukkig opgelost in de Moderne Mannenmode Kit. Daarover meer in de aparte review.

+ Incheon Style is goed te combineren met bijv. base game kledingstukken
+ Veel inclusiviteit door inspiratie uit verschillende culturen
+ Kleurrijke kleding en accessoires van Fashion Street

– Incheon Style heeft geen nieuwe accessoires
– Fashion Street heeft weinig kledingstukken die te combineren zijn met bijv. base game kledingstukken

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.