2020 was een raar jaar, het was een jaar waar niks doorging, maar toch veel gebeurde. Alle evenementen werden een voor een gecancelled en steeds dachten we dat het vast snel wel weer normaal zou worden. Nu zitten we in de laatste dag van 2020 en in een strengere lockdown dan we in maart hadden. Dat velen blij zijn dat 2020 bijna voorbij is, is dan ook logisch. Helaas zal 2021 onze problemen niet magisch oplossen, maar we verwachten wel dat halverwege 2021 het een heel ander beeld zal zijn dan nu.

Ondanks dat veel stil gestaan heeft, is het toch een mooi game jaar geweest. Veel games zijn uitgesteld, of werden gelanceerd terwijl ze er eigenlijk nog niet klaar voor waren, maar door het meer thuis blijven kwam er wel meer tijd vrij om te gamen en ik moet eerlijk toegeven dat ik in jaren niet meer zoveel gegamed heb als dit jaar. Wij hopen dat iedereen ondanks de ellende van dit jaar, ook mooie momenten gekend heeft.

Wij willen jullie allemaal bedanken dat jullie ons weer een jaar gevolgd hebben. In 2021 gaan wij natuurlijk gewoon door en zullen we proberen jullie weer te entertainen en op de hoogte te houden van nieuwtjes in de game wereld.

Wij wensen iedereen een goede jaarwisseling en hopelijk een 2021 met veel lichtpuntjes!

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.