Jaaa het is weer zover, KERST! Ik hou van de kerst. Gezellig de lampjes aan, grote kerstboom in huis die de sfeer in huis brengt. Helaas geen sneeuw, niet eens dichtbij weer dit jaar, maar alsnog kunnen we de verwarming of haard aan zetten en gezellig met familie of vrienden eten, spelletjes spelen en eventueel cadeautjes uitpakken. Zelfs alleen vind ik het heerlijk om bij de boom een boek te lezen. Nu zijn wij heel benieuwd naar jullie kerstbomen, zitten er game elementen in?

Voor het geval jullie ook benieuwd zijn naar onze bomen, hier zijn ze!

Als eerste de kleurrijke Disney boom van Linda:

Er zijn weinig mensen die het aan durven om gekleurde lichtjes en ballen in de boom te doen, maar het geeft een erg leuk effect. Ook leuk vind ik de disney ballen en ik hou er altijd van als er andere vormen in zitten, zoals de gingerbreadwoman!

Sam heeft een LAT relatie en daarom twee keer een boom op mogen tuigen:

Ze zijn erg verschillend, de ene heeft herten en gingerbreadwoman en de andere kerststerren, duiven en snoepstokken en een speciale bal voor Nova.

Alena heeft dit jaar een kleine boom, maar wel een compleet Winterdorp ernaast:
L
Ook hier geen traditioneel versierde boom, maar vooral veel schattige beestjes in de boom en het Winterdorp kan er mooi naast zo!

Wendy heeft dit jaar kerstballen omgetoverd naar Game kerstballen, hoe ze dat gedaan heeft kun je hier lezen en hoe dat er dan uit ziet in de boom zie je hier:

Mooie kleurrijke boom, met het Zelda logo een Pokeball en Bob-omb!

Van de kleurrijke bomen gaan we naar de klassieke versie van Patricia:


Klassiek vanwege de kleuren, maar vooral de lampjes, ze lijken op kaarsen.

Tot slot mijn boom:
Als je goed kijkt zie je de Zweinsteinexpress en Hagrid al in mijn boom hangen, met een paar Harry Potter ballen, maar sinds dit jaar heb ik ook een Zweinsteinexpress onder mijn boom staan!

Wij dachten dat het leuk zou zijn om jullie ook dit jaar een kijkje te laten nemen in onze huiskamers en onze bomen te showen! Heb jij ook zo’n mooie versierde boom? Of een leuke geekie, game boom? Deel het met ons in de reacties van de facebook post!

Wij willen iedereen hele fijne feestdagen wensen! Op lekker eten, gezellig samen zijn en natuurlijk veel gamen!

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.