Sinterklaas heeft zijn intrede weer gemaakt in ons land. En wat zijn mijn dochters blij. Ze mogen de schoen zetten, het huis is weer versierd en het is een spannende tijd. Het verlanglijstje dat was in augustus al klaar. Wat daarop staat? Ik vertel het je.

Innerlijke gamer

Wij doen zelf nooit heel veel aan cadeautjes. Dankzij alle lieve opa’s, oma’s ooms en tantes hebben ze genoeg om uit te pakken. Maar dit jaar kwam er ineens een andere vraag. “Mama denk je dat Sinterklaas voor mij de Nintendo Switch wil meebrengen?”.  Mijn gedachte beginnen te werken. Een Nintendo Switch. Mijn innerlijke gamer begint hard te juichen, te stuiteren en te springen. Yes! Die wil mama ook wel. Maar eigenlijk is het wel een belachelijk duur cadeau als je het mij vraagt.

Help

Hoe gaan we dit oplossen. Ik vind het wel een heel erg leuk cadeau en papa ook. Met een beetje geluk kan hij omlaag in prijs naar €299 euro. Maar dan heb je nog geen spel of iets dergelijks. We besloten om samen spullen uit te gaan zoeken en te verkopen. Daarnaast zette ik iedere maand een beetje geld aan de kant.  Want hij wordt dan gegeven aan het hele gezin.

Black Friday sale

Ik was aan het wachten op de Black Friday sale. Maar afgelopen weekend in het Singles weekend kwam hij voor hetzelfde bedrag voorbij. Ik mag dan wel geen single zijn maar dat kon de pret niet drukken. En daar bezorgde de vriendelijke pakketbezorger zondag het pakket. We zijn nu gelukkige eigenaren van een Nintendo switch waarvan ik niet eens weet waar hij ligt.

Fingers Crossed

En nu duimen dat er nog ergens een 3=2 actie komt!  Fingers Crossed, ze krijgt van de opa’s en oma’s een spelletje erbij. Het was nog wel een missie om uit te zoeken welke leuk zijn voor een 6,5 jarige. Papa weet het wel, die gaat zich Diablo halen. En daarnaast gaan de ooms Pokémon halen voor haar omdat ze dol is op Pokémon. En dan hadden we zelf Kirby en Super Mario Kart in gedachte. De stuurtjes bij ome Ali zijn al besteld, zo ook een tasje en screenprotector.

Het is een investering maar met behulp van flink ontspullen valt het mee de centjes staan al klaar om mee te geven als de pieten dit weekend langs komen. En Mama? Die is blij want gamen dat blijft toch leuk! Wat komt er bij jullie in de zak?

Witchy

About Witchy

Getrouwd met Mike en mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Ninendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 . Via de MMORPG WoW heeft ze haar man Mike ontmoet.

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.