Over het algemeen weet iedereen die mij een beetje kent dat ik een enorme Harry Potter fan ben en dan vooral door de boeken. Nu zijn we in een nieuwe fase waar het niet gaat om Harry Potter, maar om Newt Scamander en zijn bijzondere magische wezens. In ieder geval, daar ging Fantastic Beasts and where to find them over. Nu komt eindelijk het tweede deel uit! Fantastic Beasts and the crimes of Grindelwald Heb je de eerste film nog niet gezien? Stop dan met lezen!

In Fantastic Beasts leerden wij Newt Scamander kennen en zijn mooie magische wezens, waar de film toch grotendeels om draaide. Naast de magische wezens was er een donkere kracht die dreigde de dreuzels op de hoogte te stellen van magie, aan het einde van de film zagen we de boosdoener, Gindelwald! Toen kwam het nieuws dat wij 2!!! jaar moesten gaan wachten op de volgende film, maar nu is het bijna zover, want in november komt deel twee uit!

Zoals ik al zei was ik vooral fan van de boeken en nu krijgen we films zonder dat er boeken aan vooraf gaan, maar deel twee is voor een deel wel al in het laatste boek van Harry Potter besproken. Hier gaan ze namelijk dieper in op de geschiedenis van Albus Perkamentus en leren we over zijn verleden met Grindelwald, wat Albus echt in de spiegel van Neregeb ziet en waarom Albus eerst anderen voor zich liet vechten. Dit gaan we nu allemaal zien op het grote scherm gespeeld door Jude Law en niemand minder dan Johnny Depp en natuurlijk de nieuwe mensen die we in de vorige film hebben leren kennen. De trailer ziet er geweldig uit en we krijgen Zweinstein weer te zien! Bijzondere magische wezens maken natuurlijk ook deel uit van deze film en ook al weer de Harry Potter fan hoe het uiteindelijk af zal lopen, gaat de film ons denk ik zeker verassen. Ik wacht al bijna twee jaar en kan met zekerheid zeggen dat ik deze film in de bios ga zien het moment dat hij uit komt! Zie ik jullie daar 16 november?

 

Written by

Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!