It’s the most wonderfull time of the year, right? Zodra de Sint zijn hielen heeft gelicht is het tijd om de kerstboom op te gaan tuigen. Hier thuis hebben we een echte neppert staan die makkelijk van de zolder te pakken in en in elkaar te zetten is. We hebben met een aantal dames van het team een kiekje van onze bomen gemaakt die jullie kunnen bewonderen.De kerstboom van Amber. Het treintje vind ik zelf zo leuk, misschien als mijn kleine mannetje (met grijpgrage handjes) groter is dat het hier ook haalbaar zal zijn.


De boom van Caitlinn. Een originele boom staat bij onze Caitlinn thuis. Ik moet zeggen dat de bijzondere kerstballen zo wel meer opvallen en het opruimen zal denk ik ook een stuk makkelijker zijn!


De boom van Celine. De kerstboom voorzien van een kerststalletje en ook al een paar cadeautjes! Iemand is lief geweest dit jaar, denk ik! De piek hangt wel een kleine beetje scheef.. Maar is wel erg gaaf!


De kerstboom van Maike. Klein maar fijn en voorzien van de nodige prinsessen POP! Natuurlijk de Tsum Tsum knuffeltjes die erbij liggen maken het nog gezelliger.


De boom van Patricia. Nou, dit is dus mijn kerstboom, het bovenste deel zelf ingericht, de onderste helft door de kids, voorzien van plastic ballen. Maar goed ook, anders waren er al drie gesneuveld tijdens het optuigen.


De boom bij Wendy op het werk. Wendy heeft thuis nog geen tijd gehad om een boom op te tuigen en ze kijkt tijdens het werk toch al tegen dit exemplaar aan, dus dit is een gedeelde kerstboom van Wendy en haar collega’s.

Boom van Sam. Een van de laatste dingen waar je mee bezig bent is een kerstboom als je midden in een verhuizing zit. Onze Sam en haar lief zijn druk bezig in hun liefdesnestje en heeft vriendlief een tijdelijke boom gemaakt, en deze neemt weinig ruimte in en is voorzien van de initialen van de gezinsleden. Lief!!

Wij hebben niet bepaald geek/game gerelateerde bomen, maar wil je die ook zien? Check dan het artikel dat we al eerder hebben geschreven, Kerstbomen voorzien van een geeky gamer look!

Heb jij wel een echte geek of gamer boom? Wil je hem delen met onze lezers? Stuur ons dan even een berichtje!

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.