Het ‘Meet the Crew’ item komt opnieuw langs! In de afgelopen jaren hebben we een vast team gehad, er zijn wat dames uitgevlogen, er is weer een hele groep aan nieuw vlees en via deze weg willen we jullie (opnieuw) kennis laten maken met het team. Te starten met de aanstichter van het hele project, (IK!), Patricia.

Wie ben je?
Hallo, ik ben dus Patricia, 36 jaartjes, getrouwd, moeder en ik woon in Apeldoorn. Zo’n 10 jaar geleden ben ik deze website gestart en noem het vaak een uit de hand gelopen hobby waar ik samen met anderen van kan genieten. Het nieuwste game-nieuws in mijn mailbox, uitnodigingen voor pers-events, review exemplaren, evenementen en alles wat er omheen gebeurd maakt dit een zeer leuke hobby. Het is zeker wel hard werken, wat mij niet altijd lukt, sorry daarvoor. But let’s talk some more.

Wat voor werk doe je?
Momenteel zit in between jobs, dat is volgens mij een mooie manier om aan te geven dat ik werkloos ben. Ook niet helemaal waar, ik ben fulltime moeder (waar ik voor heb kunnen kiezen) en in alle vrije seconden die ik heb probeer ik die in de website van Female-Gamers te steken waar ik mijzelf hoofdredacteur mag noemen.

Ben je verliefd, verloofd en/of getrouwd?
Afgelopen zondag vierde ik mijn negende trouwdag alweer. Ik ben getrouwd met Bart en we zijn alweer bijna 15 jaar samen. We hebben samen twee kindjes, Lieke (5) en Aaron (2), die je ook op de foto’s wel voorbij ziet komen.

Gebruik je een alias (nickname) tijdens het gamen?
Heel vroeger gebruikte ik de nickname Babsy, naar een personage uit de Tiny Toons. Maar in de loop der jaren vond ik dit niet meer passend en heet ik nu vaak Patries of LadyPatries net hoe de wind waait zeg maar.

Hoe ben je in aanraking gekomen met gamen?
Ooit vroeger had mijn vader een Atari 2600. Daar is het ooit mee begonnen. Ik speelde zo nu en dan wat games op de Nintendo en ging door naar de PC waar ik door mijn broertje in aanraking kwam met Counter-Strike.

Wat was de eerste game die je speelde? Op welke console?
Phoe, volgens mij was het een space invaders-achtige game op de Atari 2600.. Maar dat is echt TE lang geleden alweer hoor. Mijn eerste console die ik zelf heb gekocht is de Super Nintendo (SNES) en die heb ik nog lekker op zolder staan met een paar games, klassiek en geliefd!

Wat is je favoriete console tot nu toe?
Als ik echt moet kiezen dan staat mijn PC op nummer 1. Wel gevolgd door de PlayStation 4 en Wii U. Heel veel komt uit op de PC, dus die is toch echt de meest geschikte voor mij. Maar de andere twee consoles zijn ook erg leuk met de diverse games die er voor (zijn) verschenen. Al gok ik dat er heel erg weinig nog uit zal komen voor de Wii U sinds de komst van de Switch. Maar op dit moment heb ik nog geen behoefte om de Switch aan te schaffen. Oh en mijn 3DS die pak ik er ook zo nu en dan nog even bij.

                                              Mijn kindjes in een attractie in Hellendoorn

Welke game was je favoriet en heb je grijs gespeeld, of haal je zo nu en dan nog eens uit de kast?
Als ik ga denken welke game(s) ik de meeste tijd heb zitten is dat denk ik De Sims (1 t/m 4 +uitbreidingen). Ook zitten er nodig wat uurtjes in Counter-Strike, maar daar ben ik jaren geleden al mee gestopt. World of Warcraft heb ik ook nog een paar jaar gespeeld maar de De Sims-games speel ik al vanaf de eerste dag dat ze uit zijn gekomen. LEGO-games zijn ook zeker favoriet en komen ook regelmatig nog voorbij.

Wat staat er op jouw games wishlist?
Op dit moment is die vrij leeg.. Maar nieuwe LEGO-games zijn altijd welkom. Ook nieuwe Sims uitbreidingen horen bij de collectie.

Als er een nieuwe game uit komt, neem je dan een dag vrij?
Welnee! Al kan ik me voorstellen dat als je al een hele tijd wacht op een bepaalde titel die uit zal gaan komen kan ik me voorstellen dat er mensen zijn die dit doen. Ik kon in elk geval wel wachten, soms met moeite, tot een werkdag voorbij was en ik weer aan het gamen kon! Ik kan heus zonder maar kies er voor om gewoon te gamen als ik wil.

Verzamel je iets dat met gaming te maken heeft?
Eigenlijk niet! Hoewel ik de LEGO Dimensions erg tof vind en al aardig wat heb weten te verzamelen is het niet zo dat ik het per se moet hebben. Ik probeer te minimaliseren, oftewel dingen die al een hele tijd niet zijn aangeraakt, die moeten weg. Daar zijn zeker uitzonderingen op zoals ik al eerder mijn SNES noemde. Toch hebben er een aantal, niet zulke heel favoriete games, ruimte moeten maken voor lucht.

Singleplayer of Multiplayer?
Ik speel veel games lekker in mijn uppie. Sommige games zijn heel leuk om samen te spelen maar wat dat betreft vind ik alleen soms fijner. Soms speel ik maar heel even snel iets, dan is het vervelend als anderen op je moeten wachten.

Speel je in een team, clan of guild?
Been there, done that! Ik heb vroeger in/voor Me-Ladies het Counter-Strike team gespeeld. Momenteel ben ik Toos Clanloos en heb ik ook niet de behoefte om me ergens bij aan te sluiten.

                                                         In de ballenbak met zoonlief

Heb je vrienden leren kennen via het gamen?
Ja! Echt heel erg veel. Met een aantal heb ik een goede band op weten te bouwen, een aantal zijn gewoon fijne kennissen.

Stream je jouw games via Twitch?
Nee! Zie me al zitten gamen en dan staat er een van de kids naast me.. Kan heel lollig zijn, maar niet de bedoeling, hihi.

Ga je naar game-gerelateerde evenementen? Of naar LAN-party’s?
Sinds ik kindjes heb eigenlijk niet meer. Maar daarvoor ben ik wel eens naar een LAN (of wat) geweest en zeker wat evenementen. Zo stonden we met Me-Ladies eens op de PC Gameplay waar de bezoekers het tegen ons op konden nemen, dat was erg gezellig!

Zo ja, Welke ga je graag heen?
Ik zou nog wel eens naar een Comic Con willen, er komen er nog een stuk of drie.. Dus wellicht een van deze. Anders kijk ik volgend jaar wel verder.

Apple of Android?
Android! Windows! Ik heb echt niets met Apple. Tijdens een kantoorbaan moest ik op een Apple werken, wat een drama! Zodra ik thuis kwam moest ik mijn PC zowat knuffelen met het vertrouwde Windows erop. Ik kon er bijna niets mee terwijl mijn collega’s alles maar zo wisten te vinden. Oh, ik heb wel een iPad.. Maar die telt nu niet, okay?!

Favoriete App(s)?
Sinds enige tijd (te lang..) speel ik Hay Day en speel ik ook Gardenscapes (ik zoek nog vrienden! voor levens..)

Als het je leuk lijkt mag je me natuurlijk volgen:
Facebook: Female-Gamers natuurlijk en mijn persoonlijke LadyPatries
Blog: Patries.nu waar ik voornamelijk over mijn belevenissen schrijf, mijn kindjes en alles wat ik leuk vind!
Instagram: Ladypatriess

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.