Posted by MsMarvel  //  Category:  Xbox  //   Comments: 0
Vanaf 30 maart zal Capcom Digital Collection exclusief naar de Xbox360 komen. Deze verzameling bevat onder andere, Super Street Fighter II Turbo HD Remix, Final Fight: Double Impact en Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix.


Capcom Digital Collection bevat acht old skool games die voor het eerst samen verkrijgbaar zijn op één disc. De games behouden alle features, online mogelijkheden en achievements van de downloadbare versies. Prijs: € 29,99.

1942: Joint Strike
1942: Joint Strike combineert klassieke shoot-em-up gameplay met 3D HD graphics. Manoeuvreer WOII vliegtuigen langs vijandelijk vuur en ga de strijd aan met gigantische eindbazen. Rekruteer een wing man en maak gebruik van de nieuwe ‘Joint Strike’-aanvallen die de krachten van beide toestellen samenvoegt in één vernietigende aanval. Met vele nieuwe wapens en power ups. Ga met 1942: Joint Strike wederom de strijd aan!

Bionic Commando Rearmed 2
Nathan ‘Rad’ Spencer, de man met de beroemde bionische arm, keert terug in deze retro actiegame om de dodelijke raketaanval van Generaal Sabio te stoppen. Zwaai, spring en schiet jezelf een weg door prachtige, nieuwe omgevingen en versla ontelbare tegenstanders en enorme eindbazen op het eiland van Papagaya.

Final Fight: Double Impact
Deel rake klappen uit met de ultieme versies van de speelhal klassiekers Final Fight en Magic Sword. Beide games zijn voorzien van HD graphics, een groot aantal vrij te spelen extra’s, geïntegreerde online leaderboards, en online en lokale co-op multiplayer modes.

Final Fight volgt de avonturen van Cody, Guy en Hagger. Drie helden die de criminele straten van Metro City schoonvegen om zo de dochter van Hagger te bevrijden uit de klauwen van de Mad Gear bende. In Magic Sword schittert een moedige krijger die kwade krachten uit een toren moet verdrijven. De held wordt bijgestaan door acht metgezellen, ieder met zijn of haar eigen vaardigheden.

Flock!
Snel, breng het vee naar de stal en vergeet geen dier, want Flock! is hier! Maak gebruik van een unieke UFO trekstraal en begeleid een groep van schattige dieren terug naar het moederschip door meer dan 50 levels vol met gevaar. Spelers kunnen samen met een vriend of vriendin spelen of zelf een knotsgek level maken en online delen met de level editor.

Rocketmen: Axis of Evil
Inclusief Rocketmen: It Came From Uranus expansion
Vecht samen met Rocketmen en de Alliance of Free Planets om de melkweg te bevrijden van het kwaadaardige Legion of Terra in deze RPG-shooter. Spelers kunnen kiezen of ze alleen of met drie anderen - via Xbox LIVE of lokaal - de melkweg redden. De game is voorzien van de populaire uitbreiding Rocketmen: It Came From Uranus die de game voorziet van drie nieuwe levels en verschillende nieuwe wapens.

Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix
Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix brengt de werelden van o.a. Street Fighter, Darkstalkers en tal van andere Capcom klassiekers samen in één verslavende puzzelgame. De game is voorzien van 1080p HD graphics, verschillende nieuwe game modes en een verbeterde balans. Geniet van de single player, de lokale en online versus modes of leun achterover en kijk naar gevechten van andere spelers. Verdien achievements en ga voor de hoogste score op de Xbox LIVE leaderboards.

Super Street Fighter II Turbo HD Remix
Één van de populairste games van de jaren ’90 is herboren! Voorzien van gloednieuw 1080p HD artwork en widescreen ondersteuning. Deze update van één van de meest innovatieve vechtgames zal zowel nieuwkomers als fans van het eerste uur aanspreken. Super Street Fighter II Turbo HD Remix bevat een online en offline competitie voor één of twee spelers.

Wolf of the Battlefield: Commando 3
Wolf of the Battlefield: Commando 3 betekent de terugkeer van één van de meest populaire arcade shooters ooit. Deze hectische oorlogsgame combineert precisie en old-school gameplay met Hi-Def 3D graphics. Kies je favoriete soldaat uit een groep gespecialiseerde militairen, maak gebruik van één van de vele bestuurbare voertuigen en knal er op los dankzij een gigantisch arsenaal aan wapens. Speel met maximaal drie spelers tegelijk, lokaal of online. De game is voorzien van een uitvoerig scoringssysteem en van online leaderboards. Vergelijk jouw prestaties met die van de beste digitale soldaten ter wereld.

Iemand een e-mail sturen  printervriendelijk  genereer een pdf van dit bericht   
Share This:   Facebook Twitter

 

Welkom

Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
[ ]
[ ]

Laatste Nieuws Reacties

[nieuws] Welke collector’s edition van Destiny kies jij?
Geplaatst door Jesh op 31 jul : 00:13
LoL dat tshirt was h [meer ...]

[nieuws] Lootcrate de Geeky Surprise box
Geplaatst door Jesh op 31 jul : 00:13
Oh nice, probeerde m [meer ...]

[nieuws] Welke collector’s edition van Destiny kies jij?
Geplaatst door MsMarvel op 28 jul : 13:11
Sorry, had to http: [meer ...]

[nieuws] Welke collector’s edition van Destiny kies jij?
Geplaatst door Jesh op 27 jul : 22:08
Ja vind hem ook erg [meer ...]

Advertentie

Bart Smit 120x125

Laatste Forum Reacties

Re: steam id
celver1004van alles [more ...]
Geplaatst door Celinee
02 aug : 02:16

Re: steam id
msmarvel60:Left4Dead[more ...]
Geplaatst door MsMarvel
01 aug : 13:10

steam id
ik zag zojuist dat e[more ...]
Geplaatst door white-crisp
01 aug : 11:29

Facebook

#Female-Gamers.nl @ Twitter

Instagram

Online

Gasten: 21, Leden: 0 ...

Max. gelijk online: 167
(Leden: 2, Gasten: 165) op 24 mei : 18:16

Leden: 2456
Nieuwste lid: Milou85

Volg ons