Werelddag van de stem

Werelddag van de stem

Vandaag, 16 april, is het Werelddag van de Stem. Tijd om eens dieper in te gaan op het stemgeluid in games....
Once upon a game: Medievil

Once upon a game: Medievil

Diana duikt in de archieven en vertelt je over de game-juweeltjes van weleer. Iedere maand staat een ander jaar centraal. Deze maand duiken we in het jaar 1998....
Budget, koopjes, hebben: Rayman Legends

Budget, koopjes, hebben: Rayman Legends

De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd 'm voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
...
Review: LEGO The Hobbit (multi)

Review: LEGO The Hobbit (multi)

Mocht je net als Laura een zwak hebben voor Benedict Cumberbatch en een draak schattig vinden dankzij zijn stem, dan zul je deze game waarderen. Mocht je niet weten wat een Benedict Cumberbatch is of geen fan zijn, dan is deze review verplichte kost....
DIY: Pimp die woorden

DIY: Pimp die woorden

Je kent ze misschien wel, woorden van hout zoals "Home", "Love" & "Family" die bij negen van de tien mensen in de vensterbank staan. Ze zijn leuk maar iet wat cliché en daarom gaan wij ze pimpen....
Heathers Cosplay Guide: Meagan Marie

Heathers Cosplay Guide: Meagan Marie

Welkom bij Heathers Cosplay Guide! Iedere week zal ik mijn favoriete cosplayers voor jullie uitlichten! De meest originele, toffe en mooiste cosplay's! Deze week: Meagan Marie....
De game Titanfall is nog niet heel lang uit. De Xbox 360 versie kwam afgelopen vrijdag pas uit. Toch staat de eerste DLC al voor deur.
Diana duikt in de archieven en vertelt je over de game-juweeltjes van weleer. Iedere maand staat een ander jaar centraal. Deze maand duiken we in het jaar 1998.
De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd 'm voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Ontdek de prachtige wereld van Lemuria in de Child of Light trailer. Volg de kleine Aurora in haar quest om het Koninkrijk Lemuria haar drie bronnen van licht terug te geven.
Benieuwd naar de Batman Arkham Origins DLC: Cold, Cold Heart? Er is een video verschenen met daarin gameplay van de eerste 30 minuten. Oja, Spoilers!
De zombie MMO H1Z1 van Sony Online Entertainment laat mondjesmaat steeds meer info vrij. De zombiegame speelt zich af in midden Amerika, 15 jaar na de uitbraak van een zombievirus.
Je kent ze misschien wel, woorden van hout zoals "Home", "Love" & "Family" die bij negen van de tien mensen in de vensterbank staan. Ze zijn leuk maar iet wat cliché en daarom gaan wij ze pimpen.
Het is weer vrijdag, de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Clockwork Tales – Of Glass and Ink Collector’s Edition.
Vandaag, 16 april, is het Werelddag van de Stem. Tijd om eens dieper in te gaan op het stemgeluid in games.
Eigenlijk aan de ene kant een heel dom onderwerp, waarbij menig gamer hoofdschuddend zal denken: ‘Heb je die wijven weer’, maar toch zit ik in mijn hoofd alvast mijn koffer te pakken en denk ik: wat voor kleding neem ik mee?
De Civilization franchise krijgt weer een nieuw deel. In dit deel gaan we naar de toekomst van de mensheid. Spelers verlaten Aarde en gaan naar een buitenaardse wereld om deze te ontdekken en koloniseren.
Mocht je net als Laura een zwak hebben voor Benedict Cumberbatch en een draak schattig vinden dankzij zijn stem, dan zul je deze game waarderen. Mocht je niet weten wat een Benedict Cumberbatch is of geen fan zijn, dan is deze review verplichte kost.
YouTuber Jack Frag heeft een vervelende bug ontdekt in Battlefield 4. Vervelend als jij aan de verkeerde kant staat van de bug. De bug kan een onzichtbaar schild maken waar geen projectielen doorheen kunnen gaan waardoor het erg lastig word om iemand te doden.
Mijn zusje en ik zijn helemaal weg van de WASGIJ? puzzels en vaak liggen de stukjes dan ook verspreid door de kamer. Daar komt nu verandering in met de Jan van Haasteren en WASGIJ? Puzzelapps!
Zelf ben ik niet zo’n snelheidsduivel maar helaas heb ik geen cruisecontrol het is dus altijd opletten op de weg. Met de app Flitsmeister ben je altijd op de hoogte waar je geflitst kunt worden en waar files staan.
Met de komst van Borderlands: The Pre-Sequel zijn er ook vier oude/nieuwe Vault Hunters. Meer info en screenshots kun je hier teruglezen.
Ga naar pagina  1 2 3 ... 771 772 773 »

Welkom

Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
[ ]
[ ]

Laatste Nieuws Reacties

[nieuws] DLC voor Titanfall is in mei beschikbaar
Geplaatst door MsMarvel op 16 apr : 12:08
Ik wacht nog steeds [meer ...]

[nieuws] Jan van Haasteren en WASGIJ? Puzzelapps binnenkort naar android
Geplaatst door Babsy op 15 apr : 21:30
Leuk! Wasgij op de i [meer ...]

[nieuws] Jouw cosplay als 3D-figurine winnen?
Geplaatst door DumeeGamer op 08 apr : 16:33
Ik zou er bijna van [meer ...]

[nieuws] Jouw cosplay als 3D-figurine winnen?
Geplaatst door MsMarvel op 08 apr : 13:39
Wel erg vet

Advertentie

Bart Smit 120x125

Laatste Forum Reacties

Re: Hi!
Welkom op het forum [more ...]
Geplaatst door MsMarvel
16 apr : 12:03

Hi!
MissMayo (komt van M[more ...]
Geplaatst door MissMayo
16 apr : 11:56

Re: Nieuwe gamer ^^
Haha ja zekers ^^htt[more ...]
Geplaatst door Ference
23 mrt : 21:13

Gratis online spelletjes Top 10

Online

Gasten: 22, Leden: 0 ...

Max. gelijk online: 167
(Leden: 2, Gasten: 165) op 24 mei : 18:16

Leden: 2418
Nieuwste lid: peegee