Review: Super Toy Cars (Wii U)

Review: Super Toy Cars (Wii U)

Jij bent een heel klein speelgoed autootje in een grote mensen wereld! Rijdt tussen enorme hamburgers en knuffels door en laat je tegenstanders stofhappen in Super Toy Cars....
Heathers Cosplay Guide: Twinzik Cosplay

Heathers Cosplay Guide: Twinzik Cosplay

Welkom bij Heathers Cosplay Guide! Iedere week zal ik mijn favoriete cosplayers voor jullie uitlichten! De meest originele, toffe en mooiste cosplay's! Deze week: Twinzik Cosplay....
Review: Toy Stunt Bike (3DS e-Shop)

Review: Toy Stunt Bike (3DS e-Shop)

De afgelopen tijd mocht ik mij vermaken met Toy Stunt Bike voor de 3DS. Dit is een game die voor een prikkie te koop is in de e-Shop van Nintendo en ideaal is om jezelf voor een aantal uurtjes zoet te houden....
Preview: Creëer een Sim demo

Preview: Creëer een Sim demo

Als je op je Origin account kijkt, maak je kans dat daar ineens De Sims 4 creëer een Sim demo tussen staat. Wij hebben deze uiteraard alvast voor jullie uitgeprobeerd!...
Preview: Destiny (Bèta)

Preview: Destiny (Bèta)

Eigenlijk wisten we tot voor kort vrij weinig over Destiny. In het begin was het niet eens duidelijk wat voor een spel Bungie aan het maken was. Vanaf een paar dagen geleden konden de PlayStation bezitters echter eindelijk aan de slag met de beta....
Review: Pokémon Art Academy (3DS)

Review: Pokémon Art Academy (3DS)

De kleine monsters uit Japan zijn terug! Onder een andere naam, maar het is niet een nieuw avontuur dat je te wachten staat in Pokémon Art Academy. Hoewel, als leerling tekenaar is het wel degelijk een avontuur en leer jij hoe je Pokémon hoort te tekenen....
We moeten nog een paar maandjes geduld hebben en dan kunnen we de collectie weer uitbreiden.
De vierde en laatste Call of Duty: Ghosts DLC Pack, ‘Nemesis’, is bekend gemaakt. Nemesis bevat vier Multiplayer maps: Goldrush, Subzero, Dynasty en Showtime.
Ik had persoonlijk nog nooit van Let’s Learn English with Biff, Chip & Kipper gehoord, maar dit komt misschien omdat ik niet in de categorie "moeder" val. Het is een leesprogramma, dat miljoenen kinderen op jonge leeftijd Engels heeft geleerd met verhalen vol magie, avontuur en bekende personages.
Het is weer vrijdag, de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Alice in Wonderland.
Ontrafel de geheimen van de lang verlaten Tesla Toren in Teslagrad. Lees hier meer over deze 2D puzzel platform game met actie!
Jij bent een heel klein speelgoed autootje in een grote mensen wereld! Rijdt tussen enorme hamburgers en knuffels door en laat je tegenstanders stofhappen in Super Toy Cars.
Je hoeft geen hardrocker of punker meer te zijn om deze vette goodies te dragen.
Het is weer tijd om goedkoop games binnen te halen! De PlayStation Summersale is van start gegaan. Het is voor het eerst dat er zoveel aanbiedingen zijn voor de PlayStation 4. Lees snel verder om te kijken of er iets voor je bij zit!
Vanaf 6 augustus verschijnen er weer nieuwe titels in de Instant Collection voor de PlayStation Plus gebruikers. Lees snel verder om te kijken welke toffe games het dit keer zijn.
De game Hazard Ops zit op dit moment nog in open beta, maar vanaf 26 augustus zal hij met onder andere de Jungle Combat update met nieuwe mappen, een nieuwe game mode én de speciale dinosauriërs uitgerust met raketten verschijnen.
FIFA 15 heeft een nieuwe Gameplay Features video. Ditmaal staat de spotlight op de lenigheid en controle in de game.
Er is een nieuwe behind the scene trailer over Far Cry 4.
Vandaag is de Shadow of Mordor Gameplay trailer - The Wraith vrijgegeven. De trailer biedt een nieuwe kijk op de gameplay en duikt dieper in de krachten van de Wraith die op San Diego Comic-Con onthuld is als Celebrimbor , de grootste Elfen smid van de Second age. Klik op lees meer om de trailer te bekijken.
De nieuwste update Sabotage is gemaakt voor PvP spelers en biedt meer intense multiplayer actie als ooit tevoren. Lees hier meer en bekijk de Wildstar developers video over Sabotage.
Voor de dames en heren die net als onze Didi naar Gamescom gaan leuk nieuws. De Indie Megabooth komt namelijk voor het eerst op Gamescom!
Welkom bij Heathers Cosplay Guide! Iedere week zal ik mijn favoriete cosplayers voor jullie uitlichten! De meest originele, toffe en mooiste cosplay's! Deze week: Twinzik Cosplay.
Ga naar pagina  1 2 3 ... 805 806 807 »

Welkom

Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
[ ]
[ ]

Laatste Nieuws Reacties

[nieuws] Welke collector’s edition van Destiny kies jij?
Geplaatst door Jesh op 31 jul : 00:13
LoL dat tshirt was h [meer ...]

[nieuws] Lootcrate de Geeky Surprise box
Geplaatst door Jesh op 31 jul : 00:13
Oh nice, probeerde m [meer ...]

[nieuws] Welke collector’s edition van Destiny kies jij?
Geplaatst door MsMarvel op 28 jul : 13:11
Sorry, had to http: [meer ...]

[nieuws] Welke collector’s edition van Destiny kies jij?
Geplaatst door Jesh op 27 jul : 22:08
Ja vind hem ook erg [meer ...]

Advertentie

Bart Smit 120x125

Laatste Forum Reacties

Re: steam id
msmarvel60:Left4Dead[more ...]
Geplaatst door MsMarvel
01 aug : 13:10

steam id
ik zag zojuist dat e[more ...]
Geplaatst door white-crisp
01 aug : 11:29

Re: Final fantasy a realm reborn
Ik zou het spelen, a[more ...]
Geplaatst door iNSo
01 aug : 11:10

#Female-Gamers.nl @ Twitter

Instagram

Online

Gasten: 15, Leden: 1 ...
Jadzia bekijkt news.php

Max. gelijk online: 167
(Leden: 2, Gasten: 165) op 24 mei : 18:16

Leden: 2456
Nieuwste lid: Milou85

Volg ons