Follow:

Jenny

JennyD

Jenny

Hoofdredactie

Woonplaats: Zaanstreek

Wat is je nickname en waarom?
JennyD, omdat mijn tweede naam Jenny is en ik op het Diamantplein ben opgegroeid.

Sinds wanneer game je?
Alley Cat was de allereerste game die ik speelde.

Welk genre is helemaal je ding?

Platformen, puzzelen, shooters, adventure, Kinect, dansgames…

Welk genre is je grootste nachtmerrie?
Nachtmerrie is een groot woord, maar sportgames als FIFA en NBA en in het algemeen MMO’s zie je me niet vaak spelen.

Welke game is je all time favoriete en waarom?
The Legend of Zelda: A Link to the Past. Hele mooie herinneringen aan (een van de eerste games waaraan ik helemaal hooked was), maar ook gewoon een hele sterke titel met fantastische muziek die me anno 2014 nog steeds aan het huilen maakt.

Welke consoles heb je thuis staan?
Snes, PlayStation 3/4, Xbox 360/One, PC, Wii, Wii U, Nintendo 3DS.

Wat vind je het meest irritant aan gamen/gamer zijn?
Weinig, want het is briljant. Maar.. ik heb wel last van het te-weinig-uren-in-de-dag-syndroom en de vooroordelen over chicks en games.

Wat is je mooiste game herinnering?
De avondjes met cocktails, LEGO Indiana Jones en andere gezelligheid met m’n vriend toen we nog in de dating fase waren.

In welke game heb je lang vastgezeten en hoe heb je dat opgelost?
Ik heb niet heel lang vastgezeten in LEGO The Hobbit maar het staat me nog wel goed bij. Toen de game nog niet uit was, zat ik vast in LEGO The Hobbit (ergens aan het einde). Dat was heel vervelend, want ik kon op internet ook niet checken waar het aan lag en die review moest er wel snel komen. Ik had echt drie kwartier tot een uur gezocht naar hoe ik verder moest en uiteindelijk vanaf het laatste checkpoint weer opgestart. Toen bleek dat de game een bug had en een gedeelte van het level niet was geladen, dus ik had tot in de eeuwigheid kunnen doorzoeken. Maar goed dat ik een opgever ben!

Je reviewt op Female-Gamers ook games, is er een bepaald cijfer waar je achteraf spijt van had?
Ik denk dat ik Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes bij IGN Benelux misschien wat hoog heb ingeschaald. Die had ik achter toch liever een 7.5 gegeven in plaats van een 8, omdat ik later de Wii U-versie speelde die me echt choqueerde van lelijkheid van graphics. Aan de andere kant heb ik zelf de PlayStation 4-variant gereviewed, dus is het natuurlijk logisch dat ik op basis van die versie mijn review heb geschreven. Maar dan nog, veel buggies in de game die er niet allemaal zijn uitgestreken toen de game eenmaal uit was.

Wat doe je als je niet gamet?
Artikelen over games tikken, films en series kijken, met mijn katten knuffelen, toffe tripjes en uitjes plannen en doen, online shoppen, werken als Personal Assistant, chocolade eten.

 

Share: