Puzzelen – wie is er niet groot mee geworden? Het is weer de hoogste tijd om te puzzelen met een heus geeky thema. Winning Moves Games, Inc. heeft een aantal enorm leuke Super Mario puzzels op de markt gebracht; in dit artikel tonen we de puzzels die met een Super Mario Odyssey knipoog zijn uitgebracht.

Al eerder hebben we op Female-Gamers.nl een artikel geplaatst over Puzzelen met Super Mario – hier terug te lezen. In dit artikel gingen we in op de klassieke Super Mario puzzels. Echter zijn er nog veel meer puzzels en in dit artikel gaan we dieper in op de Super Mario Odyssey puzzels. Het zijn er meerdere, dus we zullen ze opsplitsen in twee artikelen. Tevens biedt dit artikel motivatie om Super Mario Odyssey weer eens af te stoffen en te gaan spelen op je Nintendo Switch.

Er is een hele reeks Super Mario Odyssey puzzels verkrijgbaar, dus dat belooft heel wat avondjes puzzelpret! Dit artikel toont de puzzels waar Mario & Cappy de hoofdrol in spelen. Alle linkjes verwijzen naar de website van Spellenrijk.nl waar de puzzels te koop zijn. De kostprijs voor een enkele puzzel bedraagt €14,95 (op de 1000-stukjes versie na welke €19,95 kost).

We beginnen meteen met de klapper:

1. Super Mario Odyssey Snapshot Puzzel
Deze puzzel met diverse beelden uit de game-klapper Super Mario Odyssey bestaat uit maar liefst 1000 stukjes.
Centraal in de puzzel zie je Super Mario die Cappy “lanceert” te midden van New Donk City. Er omheen zie je herkenbare verschillende shots uit overige werelden.
Hier te koop.

Alle volgende puzzels, ieder bestaande uit 500 stukjes  bevatten als bonus een poster met de puzzelplaat op vol formaat. De afmeting van iedere puzzel is 48 x 34 cm, niet al te groot en goed te puzzelen voor de wat jongere puzzelaars of een gemakkelijke opgave voor de ervaren puzzelaars.

2. Super Mario Odyssey World Traveler Puzzel
In principe is deze puzzel hetzelfde als de eerder genoemde puzzel met 1000 stukjes. Echter bevat deze versie een heuse poster op ware grootte.
Hier te koop

3. Super Mario Odyssey Super Mario & Cappy Puzzel
Op deze puzzel zie je Super Mario die Cappy ‘lanceert’ en diverse personages uit de game met cappy op hun hoofd.
Hier te koop.

Welke van deze Super Mario Odyssey – Mario & Cappy puzzels zou jij graag in elkaar willen puzzelen?

© Winning Moves Games, Inc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.