Het is officieel! Sonic wordt aangepast in de film Sonic the Hedgehog. Maar daardoor moet Paramount Studios wel de release datum van de film vertragen naar 14 februari 2020. Een YouTuber kon niet wachten tot de aangepaste trailer dus heeft hij zijn eigen versie gemaakt. En (spoiler alert)…Sonic ziet er verdomd goed uit.

Oei! Weet je het nog? Die hele, interessante trailer van Sonic the Hedgehog, waarin Sonic er echt niet uitzag. Ja, weet je het weer? Mooi, want de film wordt uitgesteld tot 14 februari 2020 (ja, op Valentijnsdag).
Nadat de makers van de film de officiële trailer publiceerden ging het internet uit zijn dak. Vele fans gaven kritiek hoe Sonic eruit zag in de trailer. En ik moet wel zeggen dat ik het eens was met de kritieken. Het was niet de Sonic hoe ik, en vele fans, hem kennen. Dus vandaar dat de makers besloten hebben om Sonic aan te passen in de film en daardoor de film vertraagd is. Ik vind dit geen probleem.

Nu kwam ik onlangs een trailer van de film tegen op YouTube waarin Sonic is aangepast. Yes, dacht ik. Maar helaas was dit niet de nieuwe officiële, aangepaste trailer. YouTuber Artur Barano kon niet wachten op de aangepaste trailer, dus besloot hij zelf een nieuwe trailer te maken met daarin de klassieke Sonic the Hedgehog zoals we hem kennen. En ik moet zeggen hoe ziet er 10x beter uit.

Eerst de originele trailer van de film:

En nu de trailer waarin Sonic ‘sterk’ is aangepast:

Paramount Studios, de makers van de Sonic the Hedgehog-film, nemen hier hopelijk een voorbeeld aan.

Wendela

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.