Moederdag komt eraan en wij zijn in samenwerking met Ditverzinjeniet.nl de komende tijd diverse gadgets aan het testen die je wellicht voor je moeder kan kopen. Of als Moederdag voorbij is, gaan we door naar Vaderdag! Elke zondag hebben we een leuke gadget voor je en vandaag mag ik aftrappen met de Wicked Wedge, een kussen? Rugsteun? Nee, een opblaasbare relaxstoel!

Vorige week zondag was het prachtig weer! De teller tikte al snel de 20 graden aan en wij besloten om met ons gezin op pad te gaan. Nu woon ik niet zo heel ver van Radio Kootwijk en daar zijn zandverstuivingen waar we naar toe gingen. Dé gelegenheid om de Wicked Wedge mee te nemen en eens te gaan ondervinden of het nu echt iets is om aan te schaffen of niet?

Eigenlijk is Wicked Wedge is een grote kussen, voor je rug, met een kleedje eraan in één. Als je gaat picknicken, of rondhangt op een festival dan heb je vaak geen steun in je rug. Nu ben ik dol op relaxen, maar niet op nog meer rugpijn en dus was ik wel heel benieuwd of dit nu echt werkt. Want hoe relaxt is het om je favoriete (game) magazine te lezen in de zon? Of een spel te spelen op je handheld of telefoon, buiten? Je kan er zelfs mee in het water zitten!

De Wicked Wedge is opgevouwen makkelijk mee te nemen en beschikbaar in diverse kleuren als geel, groen, roze, grijs en blauw. Het heeft een beetje een luchtbed idee, hij ruikt daar ook echt naar, dus hij moest eerst buiten wat luchten zodat de geur niet zo sterk meer was. Het opblazen is wel een dingetje. Er hoeft niet superveel lucht in, maar het ventiel is wel erg groot en je moet van goede huize komen om hem op te blazen met je mond. Gelukkig heb ik eens bij de Action een elektrisch pompje gekocht, nadeel is dat er wel een stopcontact in de buurt moet zijn, en hiermee heb ik hem opgeblazen.

Omdat ik alle moeders een relaxmomentje gun tijdens een picknick met hun kroost kan ik dit product echt aanbevelen. Ik heb mezelf opgeofferd om hem een aantal uurtjes te proberen en al dacht ik dat het niets zou zijn moet ik die woorden snel weer tot mij nemen. Het is echt een fijn product, een ware chillstoel die vanaf nu overal mee heen gaat als we buiten activiteiten hebben. Je zit best rechtop en kan je kids vanaf een afstandje in de gaten houden terwijl je zelf een beetje aan het lezen bent, een spel op je telefoon speelt of je handheld. Natuurlijk is de veiligheid van je kinderen prioriteit nummer 1 en moet je die ten alle tijden in de gaten kunnen houden. Daarnaast groeien ze als kool, dus vanaf je portable stoel kan je ook genieten van wat ze aan het doen zijn!


Voor deze gelegenheid hadden we ook een picknickkleed meegenomen, de stoel is niet met 4 personen te delen, maar manlief had al aangegeven dat hij er ook eentje wil hebben. Dus naast deze Moederdag tip wellicht ook alvast een tip voor Vaderdag? Ik heb er fijn op gehangen en had geen last van mijn rug en dat vind ik echt een hele grote pre!

De Wicked Wedge is te koop via Ditverzinjeniet.nl voor €15,95!

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.