Voor het eerst na al die jaren hebben de makers van Super Smash Bros. Ultimate het verzamelsysteem vervangen. In plaats van trophies moet je nu in de game Spirits verzamelen. Een groepje diehard fans heeft een website gebouwd waar alle Spirits includief omschrijving te vinden zijn. Van 0001 Mario tot 1303 Piranha Plant. En deze lijst zal met de tijd langer worden.

In Super Smash Bros. Ultimate kan je op verschillende manieren Spirits ontvangen. Dat kan door middel van de single player Story Mode ‘The World of Light’ spelen, Adventure Mode of challenges  behalen en een Spirit vrijspelen. In totaal zijn er 1303 Spirits te verzamelen. En geloof me, het verzamelen is al een uitdaging op zich.
In de eerdere Super Smash Bros.-games kon je de omschrijving van de trophy lezen als jij jouw collectie wilde bewonderen. Maar helaas is deze optie in Super Smash Bros. Ultimate niet meer mogelijk. De enige omschrijving van de Spirit krijg je alleen wanneer je deze weet te behalen. Daarna verdwijnt ie. De fans vonden dit jammer, want in de omschrijving van ieder personage stond leuke en nuttige informatie, zoals wanneer hij voor het eerst voorkwam in een game. Maar gelukkig hebben een groepje fanatieke fans een website gebouwd met alle Spirits en omschrijving.

Bron afbeeldingen: Smashultimatespirits.com

De website Smashultimatespirits.com bevat alle Spirits uit de game. En dat zijn er tot nu toe 1303. Maar in de toekomst kan dit aantal verder oplopen, omdat er nog meer personages aan de game zullen worden toegevoegd. De Joker uit Persona 5 zal binnenkort ook zijn opwachting maken in de game, waardoor de kans heel groot is dat er van deze personage ook een Spirit zal komen. Dus mocht je een momentje niks te doen hebben, lees dan de omschrijvingen van al deze Spirits. De website van de Spirits vind je hier. Note: de website kan traag zijn met laden.

Super Smash Bros. Ultimate een vechtspel waar de grootste wel of geen-Nintendo personages uit verschillende gamefranchise in voorkomen om tegen elkaar te vechten. Zo komen Mario, Bowser en Luigi uit de Super Mario-serie en Link en Zelda uit The Legend of Zelda-serie in voor. Maar ook Snake uit Metal Gear Solid, Cloud uit Final Fantasy en Ryu en Ken uit Street Fighter vechten graag een potje mee. De game is in december 2018 verschenen en nog steeds worden er nieuwe personages aan de game toegevoegd door middel van betaalde DLC’s. Reeds is Piranha Plant uit de Super Mario-serie toegevoegd en binnenkort zal de Joker uit Persona 5 zijn intreden doen. Lees hier de review van de game.

Wendela

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.