Zo nu en dan kom je zomaar de meest mooie games tegen, althans dat verwacht je gezien de trailers. Mijn oog is nu gevallen op Among Trees, waarvan de omschrijving luidt: “A Vibrant survival sandbox adventure, Among Trees is set in a colorful wilderness world teeming with life”

Among Trees is van de makers van FJRD Interactive, een micro game studio die ergens in de diepste bossen verscholen zit ver weg van de samenleving. Doel van FJRD Interactive is om rijke werelden te creëren met adembenemende en meeslepende gameplay. Als het ware zijn ze een newbie in het vak, aangezien dit hun eerste game is.

Wat we kunnen verwachten is nog  enigszins onduidelijk, maar dat het er schitterend uitziet moge duidelijk zijn. Het verhaal speelt zich af in een bosrijke omgeving waar vele dieren gehuisvest zijn.

Bekijk de adembenemende trailer hier:

 De website biedt gelukkig al wat meer informatie over wat we van Among Trees kunnen verwachtten.
Vanuit een klein houten huisje gelegen in het hart van een weelderig bos. Je kunt je huisje uitbreiden en additionele gameplay vrijspelen, waaronder het koken van eten. Het meest interessante is wel dat je de kleurrijke, ademende wereld vol leven kan ontdekken waarin de game zich afspeelt. De survivalmodus bestaat uit het zorgen dat je veilig blijft en je moet proberen te overleven, met andere woorden: op zoek naar voedsel, zoals het vangen van vis en om je warm te houden, het omhakken van bomen. Blijf gezond, want het is immers niet altijd zo mooi in het bos, om de hoek liggen gevaren, waaronder ijskoude nachten, dieren die niet zo vredelievend zijn en wie weet welke andere gevaren de nacht brengt…

Among Trees wordt in 2019 verwacht en is nu alvast op je wishlist te zetten op Steam.

Wat zijn jouw gedachten over Among Trees? Laat het ons hieronder of op onze socials weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.