Ok! Ik heb een zwak voor mensetende beesten in films, denk hierbij aan Anaconda, Jurrassic Park, maar ook Jaws. Vooral dino’s en haaien zijn mijn favoriete horror/ thrillerpersonages. Ik heb dan ook mijn ogen uitgekeken toen ik de trailer van de PC-game Maneater voorbij zag komen. WHAT?! Dit spel is mij op het lijf geschreven!

De trailer deed mij denken aan een game-versie van Sharknado. Dit is overigens de enige film, vooruit reeks bestaande uit maar liefst 6 delen, waarvan je keer op keer denkt dat het niet slechter kon en waar ik na deel 2 echt de stekker eruit heb getrokken. Een soort van Sharknado zelf spelen sta ik dan weer wel voor open en daar is dan Maneater!

Je bent uit je moeders lichaam gesneden en achtergelaten om te sterven in de meedogenloze wateren van de Gulf Coast. Het enige wat je hebt is je verstand, je kaken en het angstaanjagende vermogen om je te ontwikkelen terwijl je eet. Alles en iedereen staat op het menu:  het is immers doden of gedood worden.

Benieuwd? De officiële trailer zie je hier.

Als enorme haai terroriseer je de kustwateren.  Scheur ledemaat voor ledemaat af van passerende zwemmers, geef de mensen met recht een reden om bang voor je te zijn. Ontdek scheepswrakken, loer in moerassen of zwem richting open wateren om je te goed te doen aan walvissen (aaah nee!).

Mijn eerste indruk: een fijn spel voor tussendoor om even lekker je agressie kwijt te kunnen en alles en iedereen om je heen virtueel aan stukken te scheuren.

De single-player action Shark-PG is ontwikkeld door Blindside Interactive en wordt uitgebracht door Tripwire Interactive.

De exacte release-datum voor Maneater is nog niet bekend, wel dat hij beschikbaar wordt via Steam.

© https://maneatergame.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.