Het is bijna de laatste dag van het jaar! Wat zijn de laatste dagen, weken en maanden voorbij gevlogen! De hoogste tijd om toch even te kijken welke games we het afgelopen jaar echt tof vonden en een Pink Prize hebben gegeven. Daarnaast kijken we ook even welke games het slechtste hebben gescoord.

Maar als eerste moet ik toegeven dat we zo tegen het einde van het jaar nog een paar titels hebben liggen die we helaas door moeten schuiven naar 2019. Maar dat mag de pret heus niet drukken en blikken we vandaag naar het eerste deel van de Pink Prize titels van 2018 en morgen delen we de allerbeste games met je.

Op de valreep heeft er een game een krappe voldoende weten te halen! Onder de 6.0 twijfelen we een beetje of het wel echt leuk is om te spelen, dus de op één na slechtst gescoorde game deel ik ook gewoon.
* Boerderijleven (Switch) 5.7
* Agony (Xbox One) 6.0

Heel veel games hebben we wel een voldoende gegeven waarbij er een aantal een Pink Prize hebben mogen ontvangen. Een game krijgt een Pink Prize als deze een 8.0 of hoger scoort. In de lijst van de Beste games van 2017 hadden we maar 14 games die tussen de 8.0 en 8.9 scoorden! Morgen bekijken we de lijst met allerbeste games, dus die een 9.0 of hoger hebben gescoord. De vraag is of we de lijst van vorig jaar weten te overtreffen, zijn er leukere, mooiere games uitgebracht? Of.. Toch niet? We bekijken de lijst.

8.0
* Star Wars Jedi Challenges
* Reverie (PlayStation 4)
* Battlefield V (PlayStation 4)

8.2
* Harveys New Eyes (iOS)
* FIFA 19 (PlayStation 4)

8.3
* Scribblenauts Showdown (PlayStation 4)
* Slay the Spire (PC)

8.4
* Dragonball FighterZ (PlayStation 4)
* De Sims 4 Jungle Avonturen (PC)
* Detroit Become Human (PlayStation 4)

8.5
* Life is Strange Before the Storm (PlayStation 4)
* Limbo (Switch)
* World of Warcraft: Battle of Azaroth (PC)
* V-Rally 4 (PlayStation 4)
* Paw Patrol on a Roll (PlayStation 4)

8.7
* Armello (Switch)

8.8
* LEGO Disney Pixars: The Incredibles (PlayStation 4)
* Inside (Switch)
* Super Mario Party (Switch)
* Just Dance 2019 (Switch)

8.9
* LEGO DC Super Villains (PlayStation 4)

Als je mee hebt geteld zijn het toch meer die tussen een 8.0 en 8.9 hebben gescoord, in vergelijking met vorig jaar. Morgen komt de lijst met de ultieme games, waarbij ik al kan verklappen dat de hoogst scorende op een 9.8 is gezet!

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.