Het najaar is laat gestart, maar het is inmiddels wel tijd om de warmere jassen aan te trekken. Hoe fijn is het dat als je na een dagje weg te zijn geweest, natgeregend te zijn om op de bank neer te strijken met je favoriete game en een warme mok chocomelk. Maar niet zomaar een mok, eentje die je zelf hebt ontworpen!

Je hebt natuurlijk de gewone mokken die je bij diverse winkels kan kopen. De game-gerelateerde mokken koop je veelal ook online of bij je betreffende gameboer op de hoek. Maar hoe gaaf is het, als je jouw personage van je favoriete game of een quote op een mok laat drukken? Of in mijn geval een mok met het logo van Female-Gamers erop!

Op de website van Mok Bedrukken kan ik een mok naar wens maken en uit verschillende soorten mokken kiezen. Je kan kiezen voor iets met kleur of gewoon simpel wit, het maakt niet heel veel uit als je er maar warme choco uit kunt drinken, toch? Momenteel (wees er dus nog snel bij) zijn er diverse acties waarbij je ook nog mooi nog wat korting krijgt!

Het proces is vrij makkelijk. Je kiest de mok uit die je leuk vindt, dan kan je hem bewerken door er een tekst op te zetten of een afbeelding te uploaden en die erop te laten drukken. Heb je een gaaf personage in World of Warcraft of juist De Sims gemaakt? Deel je screenshot in het programma en zo heb je binnen no-time een mooi ontwerp en een mooie mok met foto.

Dit kan natuurlijk leuk zijn voor jezelf maar misschien is het nog wel leuker om cadeau te geven! Zorg voor een afbeelding van de favoriete game van degene die het cadeau mag ontvangen. Misschien is er bepaald stopwoord dat je hoort via Discord of Ventrilo (wordt dit laatste nog gebruikt?) dat juist leuk is om te laten vereeuwigen, dan is dit zeker een leuk cadeau.

Zeker nu de feestdagen eraan gaan komen en je iemand wilt verrassen. Misschien kan je zelfs jouw naam erbij laten zetten, dat als de ontvanger tijdens een game de mok pakt, jouw naam of quote erbij te lezen is.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.