In HITMAN 2 komen er Elusive target missies langs waarbij je deze maar tijdelijk kunt spelen. Deze missies zijn gratis voor alle spelers zodat iedereen de kans krijgt om er aan mee te doen. Tijdens deze eerste missie komt dan acteur Sean Bean ten tonele die de rol van de criminele Mark Faba speelt. Tijd voor Agent 47 om Mark Faba te stoppen!

Voor de therapeut van Mark Faba is het helaas geen goed einde. Maar alles is gezien door onze favoriete agent, Agent 47! Tijdens de eerste Elusive Target-missie is het de bedoeling dat de spelers Mark Faba tegenhouden en dit kan op diverse manieren. Je hebt namelijk toegang tot verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken om tot een creatief plan te komen.

De eerste Elusive Target-missie heeft de naam ‘de Onsterfelijke’ gekregen en staat gepland voor 30 november. HITMAN 2 komt uit op 14 november. Deze missie is tijdelijke te spelen en duurt 10 dagen. Een klein nadeel is dat je maar één kans krijgt om het doelwit uit te schakelen. Als dit niet lukt zal het contract nieuw opnieuw kunnen worden gespeeld.

“Ik ben dolenthousiast om deel uit te maken van de komende HITMAN™ 2-game. Het is altijd spannend om een nieuwe rol te spelen en ik kijk ernaar uit om mijn personage in actie te zien wanneer de Elusive Target-missie uit is,” aldus Bean.

Ik denk dat de rol van Mark Faba erg geschikt is voor de badguy Sean Bean! Hij weet in elk geval al een mooie rol neer te zetten in de trailer van zijn toekomstige missie. Hoewel hij in de game natuurlijk als een cartoon van zichzelf te zien zal zijn, heeft hij verder zijn stem verleend aan het project. Zouden er nog meer bekende sterren mee gaan doen in de tijdelijke missies van de game?

HITMAN 2 komt uit voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.