Draadloze oordopjes lijken de toekomst te worden, je ziet ze overal, alle grote merken komen ermee, maar is het ook echt wat? Ik heb de oordopjes van Cellularline getest genaamd Attitude. Goede naam, maar zijn het ook goede oordopjes?

De Attitude oordopjes zijn volledig draadloos, de accu en ontvanger zitten in het oordopje zelf verwerkt en je kunt de oordopjes opladen in de case die je erbij krijgt. Deze case is een soort powerbank en hij is nog fast charge ook! Omdat je de oordopjes ook meteen bewaard in de case laden ze tussentijds op en binnen een half uur zijn ze weer volledig opgeladen.

Ook zijn deze oordopjes gemaakt om mee te sporten, meteen alles in 1 dus als je deze oordopjes aanschaft. De vraag is alleen wel altijd of het ook echt werkt, of ze blijven zitten en de belangrijkste vraag, hoe is het geluid?

Ik heb de oordopjes getest door er alles mee te doen, werken, lopen, reizen, sporten etc. Het geluid is heel erg goed, beter dan ik had verwacht. Er zit een mooie bas in en het is helder en scherp. De oordopjes zijn noice cancelling, wat erg fijn is om je goed te kunnen concentreren, maar wat voor mij met hardlopen wel een nadeel was. Ik wil toch wel alert kunnen blijven op mijn omgeving.

De Attitude komt in een mooie stevige doos en aangezien het in-ear is krijg je verschillende maten van de dopjes erbij om altijd een goede fit te hebben. Ook zit er een omhulsel voor de buitenkant van het oordopje bij die je kan gebruiken zodat hij beter in je oor klemt. Verder zit de case erbij en natuurlijk een oplaadkabel om de powerbank case op te laden. Op de oordop zit een knopje die je kunt gebruiken om op te nemen of je muziek te pauzeren verder zitten er LED lampjes om te zien in hoeverre het opgeladen is.

De oordopjes zijn IPX5 waterdicht, wat betekend dat je er prima mee kan zweten, maar niet mee moet gaan zwemmen of douchen. De fit is erg stevig en dit verbaasde mij het meeste. Oordopjes vallen eigenlijk altijd uit bij mij, maar deze zaten goed. Vooral met het omhulsel zat het erg stevig, deze klemt tussen je oorschelp, maar dit was erg pijnlijk voor mij na een half uur. Zonder zat het echter stevig genoeg en, erg belangrijk, pijnloos dus ik heb ze eraf gelaten.

Ik ben vooral erg onder de indruk over de kwaliteit van het geluid en het gemak om de Attitude oordopjes te gebruiken. Je maakt verbinding met bluetooth en de oordopjes zelf maken verbinding met elkaar. Bij het aan zetten hoor je ook een stem die zegt of links en rechts verbinding hebben. Je kunt ook best wel een stukje van de muziekbron af lopen en dan werkt het nog steeds, dus met fitness kun je de telefoon naast je neer leggen. Met fitness of werk in huis zijn ze perfect, dan is het heerlijk dat je, je kan afsluiten van je omgeving en je muziek in goede kwaliteit kan luisteren. Ik vind ze zelf voor hardlopen buiten niet ideaal vanwege het noise cancelling effect, maar in drukke ruimtes is dat juist weer heel fijn. Wel zijn ze groot en ook in je oor zeer aanwezig, dus je blijft niet onopgemerkt met de Attitude. Al met al ben ik erg positief en zou ik de oordopjes zeker aanraden!

Amber

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.