Ben je dol op koken? Maar bak je er niks van? Dan kan je het altijd virtueel nog proberen. Deze challenge is geïnspireerd op het tv programma Masterchef van Gordon Ramsey. Je hebt lang niet zoveel deelnemers als in de tv-show maar wel een vijftal die je klaar moet stomen.

Als je de volgende stappen weet te voltooien heb je jouw eigen Masterchef Sim weten te ontwikkelen. Hoewel het misschien een eitje lijkt, is het toch nog wel een pittige taak om uit te voeren.

* Maak 3 juryleden en 5 willekeurige Sims. De juryleden moeten wel level 5 van de kook-vaardigheid hebben en iets met eten en/of koken als aspiratie hebben.
* De deelnemers (je 5 random Sims) hebben geen kookvaardigheid aan het begin van de ‘wedstrijd’. Ze mogen wel kookboeken lezen of naar het kookkanaal op de tv kijken als er geen show is om aan deel te nemen.
* De deelnemers krijgen elk 3 planten, zo kunnen ze hun eigen kruiden en groenten zelf verbouwen en mogen ze deze aan hun gerechten toevoegen.
* Elke (Sims)week zijn er drie kookwedstrijden die jouw Sims moeten voltooien. Je kan zelf kiezen welke gerechten er gemaakt moeten worden.
* De juryleden eten het bereide gerecht, ze proeven deze en degene met de hoogste kwaliteit wint. De slechtste word geëlimineerd (en dus verwijderd uit huis).

Wil je alle ins en outs lezen aan reglementen? Bekijk deze dan hier op de website van simdoughnut.tumblr.com. Je kan deze challenge ook gebruiken om andere tv-shows na te spelen. Wat denk je van Sims Next Topmodel?

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.