Naast het bouwen van huizen, waar je diverse uitdagingen (challenges) aan kunt koppelen. Zijn er ook rondom de gameplay van De Sims 4 genoeg extra uitdagingen, de zogeheten Challenges die je kunt volgen. Ik heb een aantal gevonden die zeker het proberen waard zijn! Elke week kan je hier op de website een challenge vinden die je kunt gebruiken om jouw spel nog boeiender te maken.


Zoek je een uitdaging? Dan kan je aan de slag gaan met een Sim zonder huis, zonder baan en ook zonder geld. Hij is pittig zeker als je jouw Sim geen comfort kan geven hij of zij dan knettersjagrijnig zal worden en je toch moet overleven. Lijkt deze challenge je ‘leuk’ om te doen? Dan heb ik hier een aantal regeltjes voor je!

* Maak een Sim! Een man of een vrouw, hoe je maar wilt! (Wellicht door het kiezen van de juiste eigenschappen kan je het leven wat makkelijker maken in het begin.)
* Verhuis deze naar een lege kavel, zonder geld! Het geld dat je wel hebt, kan je uitgeven aan een heel duur iets en in de inventaris bewaren. Extra stimulans om naar de beloning toe te werken.
* Jouw Sim mag geen baan hebben maar kan wel geld verdienen door de verzamelbare objecten. Verzamel dus vissen, graaf door het vuilnis, ga geld bedelen, of boeken schrijven (in de bibliotheek of andere openbare kavel?), ga instrumenten bespelen of als je een schildersezel kunt kopen schilderijen verkopen. Al lijken de laatste drie me best lastig omdat je hier iets voor moet kopen om te kunnen doen.
* In het begin zal je gebruik moeten maken van openbare toiletten en moet je slapen op bankjes in het park.
* Door het beetje geld dat je kunt verdienen kan je heel langzaam beginnen aan de volgende fase, het bouwen van een huis.
* De challenge eindigt als je een huisje hebt om te voldoen aan je basisbehoeften (eten, drinken, slapen, douchen en plassen) en je 5000 Simoleons hebt gespaard.

Er zijn nog meer uitdagingen die je aan deze Homeless Challenge kan koppelen. Hoewel die hierboven al best pittig kan zijn! Meer over de kleine uitdagingen kan je hier vinden,

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

2 Comments on “De Sims 4 Homeless Challenge”

  1. Ik ben vandaag aan deze challenge begonnen. Tot nu toe gaat het prima. Mijn Sim slaapt op bankjes en verdient geld door muziek te maken op een openbare piano. Ze kan ook in de bibliotheek sites hacken om wat te verdienen, hoewel daar veel kinderen komen waar mijn Sim (vanwege de random eigenschappen) een hekel aan heeft. De gym is handig om te douchen. Gratis chips in de bar om te eten en buiten staat een bbq waar ze eten op kan klaarmaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.