In het najaar komen er diverse films in de bioscoop, waaronder de film; The House With A Clock In Its Walls. Deze zal 27 september moeten verschijnen en heeft een hoog hocus spocus gehalte. Dat acteur Jack Black ook in de film verschijnt doet mij vermoeden dat het een leuke film zal worden.

De jongen Lewis wordt na het overlijden van zijn ouders naar zijn oom Jonathan gestuurd. Deze woont in een krakend oud huis en heeft een mysterieuze tikkende klok. Nu gebeuren er de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor hij al snel ontdekt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom. Niet alleen met zijn oom, ook de vriendelijke buurvrouw mevrouw Zimmerman en het huis. Lewis komt al snel in aanraking met de wereld van magie en bezweringen en probeert hiermee indruk te maken op zijn schoolvriend. Al gauw blijkt dat er ook duistere krachten meespelen en neemt Lewis het samen met zijn oom en buurvrouw om de magische klok te stoppen voordat deze de wereld verwoest..

Trailer #1

Trailer #2

Vanaf 27 september draait de film in de bioscoop.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.