Harvest Moon- fans opgelet! Mastermind Yasuhiro Wada, de makers van deze kaskraker hebben zich gewaagd aan een geheel nieuw project, getiteld Little Dragons Café!

Little Dragons café gaat over een tweeling, namelijk Ren en Zelda. Broer en zus werken samen met hun moeder in een klein café. Dag in, dag uit doen ze klusjes om de klanten van het café tevreden te houden. Tot op een ochtend de tweeling ontdekt dat hun ‘mom’ in een zeer diepe slaap is gevallen en ze haar niet meer wakker kunnen krijgen. Plotseling verschijnt een oude man, die een tovenaar blijkt te zien, die verteld dat hun moeder ernstig ziek is en een groot geheim met zich meedraagt. Om hun moeder te redden moeten de kinderen een heuse draak opvoeden. Hoewel Ren en Zelda hulp krijgen van de ietwat eigenzinnige medewerkers, twee obers én een kok, is het de bedoeling dat ze de familiezaak draaiende houden, een draak opvoeden en alsof dat nog niet genoeg is ook nog eens de oorzaak van hun moeders ziekte achterhalen en daar een behandeling voor vinden.

Kortom: Little Dragons Café belooft een game te worden waarbij je totaal niet stil hoeft te zitten en de fantasy-factor zeer hoog is! De game komt uit op 30 september en zal uitgebracht worden voor de PlayStation 4 en de Nintendo Switch!

Benieuwd hoe dit eruit ziet in een game? Kijk dan de trailer!

 

Amber

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.