Naast het bouwen van huizen, waar je diverse uitdagingen (challenges) aan kunt koppelen. Zijn er ook rondom de gameplay van De Sims 4 genoeg extra uitdagingen, de zogeheten Challenges die je kunt volgen. Ik heb een aantal gevonden die zeker het proberen waard zijn en vandaag deel ik de 100 baby’s challenge!

Wat een uitdaging is deze challenge! 100 baby’s is echt veel werk, gelukkig mag je er meerdere generaties over doen, maar niet teveel. Gelukkig is het in het echte leven niet haalbaar (voor vrouwen!) maar er is een heuse challenge om 100 baby’s op de wereld te zetten. De uitdaging is om hiervoor zo min mogelijk generaties te gebruiken! Om het nog ingewikkelder te maken, zijn er nog een paar kleine regeltjes;

* De meest voor zichzelf sprekende is dat je dus 100 baby’s moet krijgen in zo min mogelijk generaties.
* Als je een baby hebt gekregen met een Sim, mag je niet nog een keer een baby krijgen met dezelfde Sim! Oftewel, je krijgt verschillende baby-daddies! Voor elk kindje een andere vader.
* Je mag geen cheats gebruiken maar je mag wel je baby iets sneller laten opgroeien.
* Hoe zit het dan met de generaties? Je moet een dochter krijgen om door te kunnen met deze challenge! Als je drie zoons krijgt kan je pas verder als je een dochter krijgt. De jongste dochter gaat verder met deze ‘legacy’ als de startende Sim een ouder zal gaan worden, deze kunnen ook geen baby’s meer krijgen.

Dat is het wel in een notendop, maar het spreekt wel voor zich denk ik. Mocht je nog meer achtergrond informatie willen? Een hele uitgebreide handleiding kan je hier vinden, wel in het Engels.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.