Bloedbank Sanquin heeft onlangs in samenwerking met Riot games (die van League of Legends) een campagne op poten gezet om meer bloeddonoren te krijgen. Daar waar in het verleden nog regelmatig bloed werd gegeven, dalen de donoren en met deze originele actie zijn er inmiddels al 300 nieuwe donoren die zich hebben gemeld.

Van deze 300 nieuwe donoren is driekwart man! Dat is opmerkelijk te noemen omdat in de meeste gevallen het gaat om vrouwen die zich massaal aanmelden. Het bloed van jonge mannen is zeer gewenst en met deze actie raken ze precies de juiste doelgroep. Zeker omdat in Nederland heel veel jonge mannen League of Legends spelen.

Door je aan te melden als donor moet je een aantal vragen beantwoorden om in aanmerking te komen. Pas nadat je de eerste keer bloed hebt gegeven ontvang je, na het verzenden van een foto van de donatie, de skin van League of Legends Champion Thresh! Natuurlijk zijn niet-gamers ook meer dan welkom en blijft de actie nog een tijdje doorlopen, het aantal Thresh skins vallen onder een op=op garantie. Let wel dat je 18+ moet zijn om bloed te mogen doneren.

Er is zelfs in andere landen ook interesse getoond om een campagne op te starten. Bloed blijft nodig, dus als je bloed mag geven wees er dan snel bij ook al heb je geen skin, je red er anderen mee.

Bron: Nu.nl

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.