De vakantie is voor vele al van start, je hoeft niet meer naar school, maar je kunt je al wel voorbereiden op het komende schooljaar. Heb jij al een lijst gekregen met de spullen die je sowieso moet aanschaffen? Als je dat al weet hoef je alleen nog maar te kiezen voor welk thema je gaat..

Vroeger, toen ik nog een jong meisje was en de V&D er nog was, had je de schoolcampus een wallhalla voor scholieren! Je had alles per merk bij elkaar geselecteerd en kon zo je favoriete collectie uitzoeken en aanschaffen. Elke zomer stond er een shoptrip gepland naar de Schoolcampus om nieuwe schoolspullen aan te schaffen. Nu de schoolcampus er niet meer is, ga je naar de Hema of shop je bij Bol.com daar heb je diverse leukst collecties. Ook kan je bij de Action wel leuke spullen voor een leuk prijsje vinden.

Natuurlijk start je met een schoolagenda! Om aa je huiswerk in op te schrijven of gewoon de leuke uitjes die je met je vriendinnen wilt gaan ondernemen.


Een Assassins Creed agenda! Een van de weinige game-gerelateerde agenda’s die ik heb gevonden!
€14,94 @ Bruna


Een EMOJI agenda! Hoewel ik die dingen niet meer kan zien, zijn er vast veel tieners die ze geweldig vinden. Dus als jij nog lacht om een poep emoji agenda, koop deze dan vooral!
€15,00 Hema


Garfield! Geek is the new sexy.. Ik heb vroeger toen ik naar de middelbare school ging meerdere jaren een Garfield agenda aangeschaft. Hoezo huiswerk opschrijven? Stripjes lezen! Alleen jammer dat er bij staat dat het een ‘boys’ agenda is..
€14,99 @ Bruna


Een vrolijk exemplaar met deze leuke kriebels erop. School kan soms een beetje boring zijn, dus een beetje kleur maakt het wel gezelliger!
€7,00 Hema


Een beetje Force die je helpt het schooljaar door te komen? Neem dan deze Star Wars agenda met je mee op pad! Als er dan iets mis gaat kan je proberen ‘de Force’ de schuld te geven.
€14,99 @ Bol.com


Een beetje extra effort lever je met deze Zo Zit Dat agenda! Ongetwijfeld staan er diverse leuke weetjes in waarmee je jouw leraar een poepie doet ruiken.
€13,99 @ Schoolzz


Misschien komt het door mijn kleur haar of zijn de illustraties van Blond Amsterdam gewoon zo leuk, dit is zeker een gezellige agenda, denk ik.. €14,95 bij Bol.com


Rumag (punt!) Volg jij ze al via de socials? Met hun leuke, directe en soms over de top uitspraken? Leuk om het over te hebben in de schoolpauzes.
€15,99 @ Bol.com


Jaja lieve mensen, een PlayStation schoolagenda! Ik heb weinig gezien van andere game-merken of magazines die voorheen wel een agenda uit hebben gebracht, maar de PlayStation agenda is ook nog van de partij.
€14,99 @ Bol.com

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.