Heb jij je vakantie al geboekt? Zoek je nog een game die je tijdens je vakantie kunt spelen voor onderweg? Of gewoon voor thuis? Afgelopen zondag 1 juli zijn de Wehkamp Wannahave dagen van start gegaan en vandaag is de laatste dag om met leuke kortingen nog een game, console of wat accessoires aan te schaffen.


Om het je lekker makkelijk te maken kan je hieronder meteen naar de juiste pagina gaan om nog even je vakantiegeld uit te geven aan bijvoorbeeld wat games. Deze actie is aan het einde van vandaag (5 juli) afgelopen, wees er dus snel bij!

Natuurlijk wijs ik je graag op de games voor jouw Nintendo 3DS of jouw Nintendo Switch maar je kan ook de Nintendo Switch console of een 3DS XL kopen via deze link. Ook via de SALE kan je nog wat extra titels voor de 3DS kopen voor leuke prijsjes.

Voor de PlayStation zijn de aanbiedingen een beetje magertjes met maar drie games wellicht dat je met de games in de SALE nog een leuke game weet te scoren.

Zoek je nog een leuke game voor de Xbox One? Dan zijn er een aantal die je met korting kunt scoren via Wehkamp website. Het gaat ook hierbij om weinig exemplaren maar in de SALE kan je nog een paar oudere titels aanschaffen.

Zit er nog een leuk koopje voor jou tussen?

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.