Holland’s Got Talent komt terug en zoekt talent. Hoe leuk zou het zijn dat na zoveel seizoenen er een game relateerde act komt? Misschien is gamen zelf lastig om te laten zien als talent, maar een mash-up van game theme songs? Jongleren met Mario knuffels of een game speedrunnen!

Holland’s Got Talent is de grootste en meest gevarieerde talentenjacht van Nederland en de zoektocht naar nieuw talent is weer gestart. De shot is voor zang, dans, wat je maar kan bedenken en voor alle leeftijden, iedereen is welkom.

De jury bestaat dit jaar uit Chantal Jansen, Dan Karaty, Angela Groothuizen en op de plek van Gordon zit dit seizoen niemand minder dan Paul de Leeuw! De presentatie zal verzorgd worden door Humberto Tan.

Waar strijd je dan voor? Voor niets minder dan €50.000!

Wil jij schitteren op het grootste open podium van Nederland? Wacht niet te lang en meld je aan via: www.rtl.nl/hgt. Ken jij een bijzonder talent dan mag je het tipformulier invullen op onze website.

 

Amber

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.